Ин тайм са партньори на UPS за България. Ще изпратиш пратката от офиса на Ин тайм, но с опаковка и товарителница на UPS. Ето инфо и за офиса им в Румъния.kapitanovn написа:Мерси, како доре лук4о![]()
А мислех да ползвам UPS те също ли са с трансбалкан при комшийте (за тук доколкото си спомням е "ин тайм")
покани за визи от декемврийската сесия
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
-
- Обратна връзка:
Благодаря ти Welder!Welder написа: Ин тайм са партньори на UPS за България. Ще изпратиш пратката от офиса на Ин тайм, но с опаковка и товарителница на UPS. Ето инфо и за офиса им в Румъния.

Само още едно уточняващо въпросче: на писмото придружаващо паспортите UPS ли трябва да посоча ?
(за самата товарителница предполагам в Ин Тайм си знаят от кой подизпълнител да си чакат връщането, не им е за пръв път

Кое си требе, оно си сака!
-
покани
най-накрая и старите да се похфалим с покани -ОК-17 04 -интервю 17 05 07
И на мен ми се изчака чакането. Почнах вече да я сънувам тази покана. Даже снощи за последно я сънувах.
Днес за моя изненада ми се обадиха от посолството да ме питат номера на дипломата ми, защото имали копие, но не се виждало добре. Аз го подпитах за сроковете, но естествено той отклони въпроса като взе д ами обяснява, че се правят проверки и не се знае кога...Поне са ми отворили досието.
Дано това е хубав знак, че останахме тука няколко човека си стоим без визи...хората вече заминаха и почнаха да си правят планове да се връщат за отпуската;)
Днес за моя изненада ми се обадиха от посолството да ме питат номера на дипломата ми, защото имали копие, но не се виждало добре. Аз го подпитах за сроковете, но естествено той отклони въпроса като взе д ами обяснява, че се правят проверки и не се знае кога...Поне са ми отворили досието.
Дано това е хубав знак, че останахме тука няколко човека си стоим без визи...хората вече заминаха и почнаха да си правят планове да се връщат за отпуската;)
-
- Обратна връзка:
доста е изнервящо вече чакането... почти 3 месеца минаха след ОКче останахме тука няколко човека си стоим без визи...хората вече заминаха
док.-05.03.07
accusé-20.03.07
пок. за интервю-18.09.07
интервю- 11ч.-06.12.07
док.(Букурещ)-18.12.07
баркодове-12.02.08
пол.мед.-04.03.08
направени мед.-07.03.08
ok-21.03.08
покана-21.08.08
виза-18.09.08
arrive in Edmonton-25.10.08
accusé-20.03.07
пок. за интервю-18.09.07
интервю- 11ч.-06.12.07
док.(Букурещ)-18.12.07
баркодове-12.02.08
пол.мед.-04.03.08
направени мед.-07.03.08
ok-21.03.08
покана-21.08.08
виза-18.09.08
arrive in Edmonton-25.10.08
какво са питали, dikris
Какво са питали в работата ти за теб, dikris? Има ли и други, които да знаят, че са се обаждали за тях и къде и за какво точно?
И ние чакаме визи, но правихме и допълнителни изследвания.
Успех на всички!
И ние чакаме визи, но правихме и допълнителни изследвания.
Успех на всички!
nia
ехоооооооооо олааааааааа,
Пуснах топла водичка! Току що си получих по майла поканата. Ура!
Вчера ми звъняха от консулството в софия да ме питат за бивш работодател и тъкмо вече се чудех кви са тея проверки какво е туй чудо, досега не е имало като че ли такива работи...
Както и да е, мноо хепи:)
Наздраве на всички!
Пуснах топла водичка! Току що си получих по майла поканата. Ура!
Вчера ми звъняха от консулството в софия да ме питат за бивш работодател и тъкмо вече се чудех кви са тея проверки какво е туй чудо, досега не е имало като че ли такива работи...
Както и да е, мноо хепи:)
Наздраве на всички!