Мост-0т 2000 нагоре
коронка 800-1000
имплант-3000 и нагоре
операция за вадене на мъдреци-1600/4зъба/
това средно.Ако имаш застраховка/трябват ти две за 100% за тези услуги защото се покриват само 50%/няма и да помислиш за България,обслужването е с много високо качество и гаранция.Ако нямаш застраховка сам взимаш решение,което е по възможностите ти.Кариеси и вадене на зъби не са непосилни за плащане.
цени на зъболекари в Канада
мама кенга, повече от това не виждам накъде мога да се стегна. затегнах си коланчето до последна дупкаmama_kenga написа:ninka83 написа:![]()
![]()
аз когато споделих с моязъболекар, че временна коронка на жив зъб и всички свързани с това манипулации са правени на истинско, без грам упойка, той направо се вклещи... както и вадене на нерви и тн.. еее живи сме обаче
Нинке, я се стегни - как по-точно са ти вадили нерви на живо ми е интересно...Такъв случай няма - първо се умъртвява зъба и тогава се вадят нервите с едни навити като спиралки игли. И грам не боли, понеже зъбът нали е умрял вече.

така,не мога, а и не искам да конкурирам пумпи, но освен оставени следи в мозъка

айде ставам от стола

Сигурно си имал същият зъботехник, който е правил моите корони. Едната се сцепи на две една седмица след като ми я сложиха, а другата трябваше пет пъти да я преправят, защото или беше много дълга, или много широка, абе качество и половина, ама и цените си ги биваше. 300 лв на коронка в България.dakel1 написа:Отделно , всичко това сега го правя, защото коронки правени в България миналия септември...се счупиха...А , уж зъболекарът ми е близък и т. н., всъщност това май си е по -голяма грешка на зъботехникът , които е пекал зъбчетата....В рамките на 1 месец 3 коронки ми се счупиха...егати и качеството
Коя ти е застрахователната компания, ако не е тайна и колко плащаш на месец за да имаш този добър каверич?dakel1 написа:Ако , имаш добра застраховка, както е при мен 85% да се покриват, излиза не много скъпо...например за две коронки с работа, с всичко, платих 486$, сега ще си правя мост общо с ваденето на зъба , с работа- 600$, коренова работа+ филинга-300 $-т. е много зависи от видът и процентите на каверичът...
Всъщност , това е кавериджът на мъжът ми-той покрива цялото семейство-Той работи към ATB-местна Албертовска банка и застраховката е към Блу Крос...то има няколко варианта на застраховки, които може да избереш, ние избрахме този с най-доброи голямо покритие...
При мен посъщият начин се счупи едната корона , симетрично на две....а бях хапнала някаква мека храна-ягода или нещо такова... 

Всяка провинция си има ценоразпис, който се следва от зъболекарите.
Онтарио има Ontario Dental Guide 2007.
Ето линка за Саскачуан, всицхи цени са там:
http://www.health.gov.sk.ca/adx/aspx/ad ... e-2007.pdf
Онтарио има Ontario Dental Guide 2007.
Ето линка за Саскачуан, всицхи цени са там:
http://www.health.gov.sk.ca/adx/aspx/ad ... e-2007.pdf
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
~ Winston Churchill