Tochno, kogato sam zaet i nyamam vreme da sledya foruma se trupat interesni temi, che i me prizovavat da izkazvam mnenie. Veche e dva sled polunosht, no nyama kak shte se vklyucha!
Naistina e sram noseneto na kanadskite nacionalni simvoli da stiga do takiva grozni trgashki istorii!

Villeneuve mnogo me razocharova s tova!
Az, obache nosya i shte nosya vinagi bezplatno i s gordost klenoviyat list! Maple Leaf Forever! Canada e edinstvenata strana, na koyato nosya nacionalniyat simvol vinagi. No, i az kato tebe, Pepone sam gotov da sloja drugi nacionalni simvoli sreshtu saotvetnoto zaplashtane. S udovolstvie bih si slojil nacionalniyat flag ili gerba na bg na zadnika sreshtu 12 miliona USD godishno, naprimer. No, ako bg pravitelstvoto mi predloji novi 12 miliona za oshte edna godina contract shte otkaja, shtoto jivotat ne e samo pari i az ne moga da si pozvolya da hodya celi dve godini s balkanski zadnik
A, na protestite i vazmushtenieto, koito mogat da posledvat sled toya moy posting moga da otgovorya samo sas: spoko, I am just kidding

Shtom nyakoi hora se bazikat, che shte si slagat kanadski simvoli po razni chasti na tyaloto, az shto da ne se izbazikam. E, na "onaya si rabota", kakto kazva Pepon ne bih slojil bg simvol dori i reshtu 12 miliona, shtoto me e strah da ne napravya nyakoe bebe, deto da mi naduva glavata s bg himna po cyal den.