Дата и час: Съб Авг 24, 2019 8:32 pm

Часовете са според зоната UTC - 5 часа [ DST ]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 10:15 am 
Offline

Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 5:44 am
Мнения: 10
Здравейте!
Понеже ще стартирам процедурата по федералната програма на "skilled workers" и предпочитам да проверя нещата предварително, ще помоля ако някой има време и желание да ми отговори на следното:
- Първо се изпраща попълнено "Application for Permanent Residence in Canada [IMM 0008SW]" (като в този документ от 3 страници попълвам моите и данните на съпругата и детето ми) и посредством Юнион банк превеждам такси : 2x Permanent Residence(2x340euro) + 1x Permanent Residence - Dependent child under 22(95euro).
- Трябва ли с първия документ да платя и 2x Right of Permanent Residence Fee(2x305euro)? Някъде прочетох, че трябва.
Благодаря предварително!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 10:58 am 
Offline

Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 10:07 am
Мнения: 63
Здравей!
Попълваш само IMM 0008SW, плащаш само първата такса за вас двамата и детето, прилагаш платежното към апликейшъна и ги пращаш.

Успех :beer: :thumbsup:


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 3:01 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 5:44 am
Мнения: 10
О.К.
Благодаря!
А има ли значение - документът е fillable, а в указанията пише да се попълни с черен или син химикал...


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 3:43 pm 
Offline

Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 10:07 am
Мнения: 63
Цитат:
А има ли значение - документът е fillable, а в указанията пише да се попълни с черен или син химикал...


Ние попълвахме всички документи на компютъра, нямаше никакъв проблем!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 6:02 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 5:44 am
Мнения: 10
О.К.
Мерси още веднъж!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 1:11 am 
Offline

Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 10:07 am
Мнения: 63
Няма проблем - питай, ще отговаряме! :beer:


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 1:58 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Май 06, 2007 2:59 pm
Мнения: 175
Местоположение: New Westminster, BC
Здрасти, ние изпратихме и по едно копие от личната карта, имаше го в изискваните документи.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 6:03 am 
Offline

Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 5:44 am
Мнения: 10
Мими,
наистина има изискване на копие на лични карти :
"17. Identity cards issued by a foreign national, provincial, municipal or other government, as well as cards issued by a recognized international agency such as the Red Cross, can be used to identify yourself. If you have such a card, print the number in the space provided. Make a copy of both sides of the card and include it with your application. If you do not have an identity card, print “N/A”.
Може би сигурно става въпрос за изписване на имената на матерния език:
"# If applicable, add your native language script for all names and addresses on your application."


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC - 5 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов