Телефонни услуги от Rogers
-
Телефонни услуги от Rogers
Мисля да се прехвърля към Rogers от Bell. Интересува ме най-базовият пакет - само градски разговори. Моля ако някой ползва или е позвал техните услуги да сподели - качество, цена, скрити такси, мръсни трикове и други подобни номера.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
прочетох вашето запитване,и отговорям ето така. Аз бях с господата точно един ден,защо. Бях си поръчал следните неща.Телефон и интернет,дотук добре.Проблемите ми започнаха когато разбрах,че скороста на лимитираният ми интернет е отвратително ниска 512кбс.Обадихсе и поисках дасе откажа от тази услуга но,се разбра,че сигнала на телефона е цифров и немога да ползвам никои друг доставчик .Зпочнах процедура за спиране и на него,взеха ми здравето,замалко да си загубим номера които ползвам близо три години,омагиосан кръг.Накрая получихме фактура за 80 долара само за един лил два дена ползване на тези услуги,това беше голям кошмар.Но проблемите не свършиха с това,техника които е спрял или откачил кабела от котията го беше и нарязал,и затова стояхме без телефон 5 дена.Провери добре какъв договор искат от вас,и тогава подписваи.Питаи какво става когато искам това или нещо друго,с тях ние нямахме щастие,но кои знае може да има и много други доволни.Ами товае в общи линии,пожелавамви успех.
Ние ползвахме БЕЛ и ни прибираха около 22-24$ ограничени без лонг-дистанс, интернет и бла бла. Един ден минал един пич и предложил на жената, да ни прехвърли към Роджърс при същите условия с договор за 1 година и такса 15$. От 6 месеца сме към тях и нямам проблеми.
Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
- ablood
- Обратна връзка:
От началото съм с Бел ($25,64). Не съм оставал без телефон дори за секунда. Офертите които съм получавал от Роджърс са атрактивни само за промоционалния период и после-нищо интересно.
Когато тръгна да сменям, това ще е за неограничен мобилен телефон. Fido вече го предлагат(Уно). Когато си у дома, GSM-ът ти не се таксува.
Когато тръгна да сменям, това ще е за неограничен мобилен телефон. Fido вече го предлагат(Уно). Когато си у дома, GSM-ът ти не се таксува.
-
Благодаря за информацията. Работата е там че ми трябва телефонна линия за ДСЛ - не харесвам ВОИП а пък и не е особено надежден. На роботата съм с такъв и на няколко пъти се чудя как да се извинявам на клиенти че накъсва когато мрежата е натоварена. Аз ги знам че всички са мизерници ама Бел ми искат 55$+тх за преместване, та мисълта ми беше да си ги спестя като се прехжърля към Роджерс, но колкото и да са ми неприятни Бел все пак не сам имал проблеми досега, а не се знае на какво ще се натреса ако сменя.
Ако се прехвърлиш на Роджърс няма да можеш да ползваш ДСЛ по техния кабел. Ще трябва да си плащаш допълнително около $8-$10/месец за dry loop, т.е. наем че ползваш телефонната жица за ДСЛ.delisted_2 написа:Благодаря за информацията. Работата е там че ми трябва телефонна линия за ДСЛ - не харесвам ВОИП а пък и не е особено надежден. На роботата съм с такъв и на няколко пъти се чудя как да се извинявам на клиенти че накъсва когато мрежата е натоварена. Аз ги знам че всички са мизерници ама Бел ми искат 55$+тх за преместване, та мисълта ми беше да си ги спестя като се прехжърля към Роджерс, но колкото и да са ми неприятни Бел все пак не сам имал проблеми досега, а не се знае на какво ще се натреса ако сменя.
-
Страва въпрос за телефонна линия в Монреал, не за кабел. Тук кабела се държи от Видеотрон които са по-зле и от Роджерс.miteto написа:Ако се прехвърлиш на Роджърс няма да можеш да ползваш ДСЛ по техния кабел. Ще трябва да си плащаш допълнително около $8-$10/месец за dry loop, т.е. наем че ползваш телефонната жица за ДСЛ.delisted_2 написа:Благодаря за информацията. Работата е там че ми трябва телефонна линия за ДСЛ - не харесвам ВОИП а пък и не е особено надежден. На роботата съм с такъв и на няколко пъти се чудя как да се извинявам на клиенти че накъсва когато мрежата е натоварена. Аз ги знам че всички са мизерници ама Бел ми искат 55$+тх за преместване, та мисълта ми беше да си ги спестя като се прехжърля към Роджерс, но колкото и да са ми неприятни Бел все пак не сам имал проблеми досега, а не се знае на какво ще се натреса ако сменя.