Virgin mobile ???
Virgin mobile ???
какво е вашето мнение за Virgin mobile?
Предлагат ми предплатена карта 30 цента на минута или безплатен телефон със договор за 1 година, безлимит на разговорите след 19 часа, и събота и неделя, като месечно е по 25 долара + таксите, и евентуално ако аз реша още 10 долара, за да не плащам като ми търсят и да ми изписва номера на тел.
Не съм наясно и затова търся мнението ви.Благодаря
Предлагат ми предплатена карта 30 цента на минута или безплатен телефон със договор за 1 година, безлимит на разговорите след 19 часа, и събота и неделя, като месечно е по 25 долара + таксите, и евентуално ако аз реша още 10 долара, за да не плащам като ми търсят и да ми изписва номера на тел.
Не съм наясно и затова търся мнението ви.Благодаря
Аз съм с тях откакто съм в Канада. Имат отлично качество, макар и да нямат собствени мощности, а рентват такива от големите монополисти. Имат много планове - ти си реши кой ти трябва, може да се сменя, поне при мен , от един на друг. Ако не говориш много, идва доста тънко.
Някъде далеч в гората/планината, може и да нямат покритие.
Някъде далеч в гората/планината, може и да нямат покритие.

Embrace your climate change!
Аз лично не съм фен на мобилни оператори, които не са GSM, а както ти казаха Върджин е виртуален оператор и препродава услугите на Бел.
Лошото при тях е, че не можеш да си сменяш телефона (или поне аз не знам как става) и не може да го ползваш извън Северна Америка.
Ако не говориш много през деня, мога да ти препоръчам Роджърс - предплатена карта - pay as you go. 0,39$ на минута през деня и 0,01$ вечер и уикенда. На практика за 1 цент говориш безплатно.
Нямаш договор, месечни такси и други такива. Ако не заредиш ваучър просто ти спират входящите разговори.
Аз за 100$ предплатени говоря 6 месеца
Лошото при тях е, че не можеш да си сменяш телефона (или поне аз не знам как става) и не може да го ползваш извън Северна Америка.
Ако не говориш много през деня, мога да ти препоръчам Роджърс - предплатена карта - pay as you go. 0,39$ на минута през деня и 0,01$ вечер и уикенда. На практика за 1 цент говориш безплатно.
Нямаш договор, месечни такси и други такива. Ако не заредиш ваучър просто ти спират входящите разговори.
Аз за 100$ предплатени говоря 6 месеца

- optics
- Модератор
Виж Куду (под шапката на Телъс)
http://www.koodomobile.com/en/qc/index.shtml
http://www.koodomobile.com/en/qc/index.shtml
www.KOODOMOBILE.com
добри цени и няма system access fee (8$ po-malko)
също времето се отчита на секундата ...
добри цени и няма system access fee (8$ po-malko)
също времето се отчита на секундата ...
http://virginmobile.ca/vmc/en/rates/rat ... e-month.dosasho71 написа:покажи ми го тоз план за 23$, шото аз не го намирам!c200 написа:200 минути месечно при Върджин са 23$ с таксите.
Ползвах го това чудо 2 месеца като ми трябваше.
После просто зареждаш по-малка сума и пак минаваш на 30 стинки/мин
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин