dart vador написа:Здравей Мелиса!
В никакъв случай не взимайте юргани. Одеяла тип пролет-есен вършат чудесна работа.
Какво си носехме ние: обувки си купихме от Пловдив - специални за туризъм. Доволни сме, е вярно че до сега температурите падаха само до -14 градуса, но обещават да издържат. Якето ми е Diamond от Бг, и то става, но местните са страхотни. По олекотени са и с големи качулки. Това предимство го разбрах при първата снежна буря. Като дойдете, ще разберете за кво иде реч.
Още, кафе; подправки- докато свършат имах време да се ориентирам как са имената им на френски.
Лекарства - каквито ползвате. Дъщеря ми като се изкиха и давам осцолококцинум и проблема спира до там.
Посуда - аз си взех почти всичко и от тук си купих само стъклени чаши.
И не на последно място 3 литра вино, което свърши много бързо
Ти наистина ли си носил посуди,кафе, завивки и якета от Бг?

Само за сведение вчера изхвърлих една торба с лекарства с изтекъл срок на годност. Защото бях се вързала на подобни писания във форума как трябва да мъкна антибиотици и животоспасяващи лекарства. Ами НЕ ТРЯБВА и не носете - смисъл никакъв. Ако имате някое хронично заболяване или бещо по-специфично като лечение може да си вземете 2-3 опаковки, докато се ориентирате, ама всичко друго си е живо набутване. Аз донесох един комплект ножове, защото ми бяха скъп спомен, а също и защото бяха от много важна марка и със страхотно качество. Тук едно 200 -250 долара бих платила за тях.
За бога не носете родопски одеяла, възглавници и якета, за кафе да не говорим.
И още нещо - преди да слушате съветите на който и да било прочетете внимателно профила му. Ако видите повече от 1000 мнения бягайте надалече. Има такива пенкилери, че бедна ви е фантазията. Кримон е една от тях, внимавайте!