интервю
Дензел, браво!!!! Заслужена победа!!!
а сега по-спокойно - беж към Букурещ
а сега по-спокойно - беж към Букурещ
DCS: 30/10/07, акюзе след 15д.
покана за интервю 1м3с преди интервюто
док. към Букурещ: 7/06/08, баркодове след 1м1д
покана за медицински след 23д
покана за визи след 3с (от направените медицински), върнати паспорти след 18д
Общо: 10м и 18д
покана за интервю 1м3с преди интервюто
док. към Букурещ: 7/06/08, баркодове след 1м1д
покана за медицински след 23д
покана за визи след 3с (от направените медицински), върнати паспорти след 18д
Общо: 10м и 18д
ЦЪК.attilla написа:Я кажете, хора - къде мога да намеря инфо за тези ордери?
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
- hoyden
- Обратна връзка:
Относно интервютата днес 30.05, имам информация, че двойките от 9.00 и 10.00ч са върнати. Едната от двойките е върната заради езика. Мисля, че не пишат във форума.
Искам да попитам хората, които са минали вече, дали са имали участъци от време, в които са работили, но не са били осигурявани и не са отбелязани, естествено в трудовите книжки. Какви отговори сте давали на този факт, ако е питала мадам ? ПИтам, защото мъжът ми работи от 17 годишен, обаче има такива дупки/ неосигурявани месеци/ в тр. книжка, че се е шашнал яко. А в действителност, човека си е работил.
Благодаря предварително.
Искам да попитам хората, които са минали вече, дали са имали участъци от време, в които са работили, но не са били осигурявани и не са отбелязани, естествено в трудовите книжки. Какви отговори сте давали на този факт, ако е питала мадам ? ПИтам, защото мъжът ми работи от 17 годишен, обаче има такива дупки/ неосигурявани месеци/ в тр. книжка, че се е шашнал яко. А в действителност, човека си е работил.
Благодаря предварително.
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
СТРАННО
Така или иначе като изискване за да се кандидатства по програмата за Емиграция -Квебек,не се изисква владеене на перфектно ниво Френски (едва ли не френска фиология).
Точкова система-добре.
Вписване на някакво ниво на френски-добре.
Учене на френски -добре.
Явяване на интервю,но в един момент се оказва,че нивото ти на френски е не до там добро,както е посочено в формулярите.
Ясно е,че някой си го пишем повече от реалното,но е сигурно че не ВСИЧКИ посочват повече от това,което владеят като език.
И какво става ??? Връщат за език!!!
НО нали никой не е казал перфектен език?
Нали при някой притеснението наделява над желанието за добро представяне.Някой наистина НЕумишлено просто не са "научили френския" достатъчно добре.....
НО ВСИЧКИ ние явявайки се на интервю учим френски.Някой по малко ,други повече,но всеки учи!!!
Това трябва да е достатъчно за испитващата и самата програма за Емиграция.Това трябва да е показно за точка Адаптивност.
И в края на краищата ЕЗИК СЕ УЧИ на местна почва-мисля това всички го знаем.
Мислейки върху тези неща,започвам да си изграждам мнение,че интервюто се основава на 2 неща -дали момичето е бременно и това дава предимство.И другото е - просто СИМПАТИЯ.
Това ме дразни,не се гледа реално на кандидатите.Хората са решили да оставят родители,братя и сестри,близки и приятели,...минало.
Това не е ли показно,че тези хора са сериозни.
Не знам,но малко е странно.
Точкова система-добре.
Вписване на някакво ниво на френски-добре.
Учене на френски -добре.
Явяване на интервю,но в един момент се оказва,че нивото ти на френски е не до там добро,както е посочено в формулярите.
Ясно е,че някой си го пишем повече от реалното,но е сигурно че не ВСИЧКИ посочват повече от това,което владеят като език.
И какво става ??? Връщат за език!!!
НО нали никой не е казал перфектен език?
Нали при някой притеснението наделява над желанието за добро представяне.Някой наистина НЕумишлено просто не са "научили френския" достатъчно добре.....
НО ВСИЧКИ ние явявайки се на интервю учим френски.Някой по малко ,други повече,но всеки учи!!!
Това трябва да е достатъчно за испитващата и самата програма за Емиграция.Това трябва да е показно за точка Адаптивност.
И в края на краищата ЕЗИК СЕ УЧИ на местна почва-мисля това всички го знаем.
Мислейки върху тези неща,започвам да си изграждам мнение,че интервюто се основава на 2 неща -дали момичето е бременно и това дава предимство.И другото е - просто СИМПАТИЯ.
Това ме дразни,не се гледа реално на кандидатите.Хората са решили да оставят родители,братя и сестри,близки и приятели,...минало.
Това не е ли показно,че тези хора са сериозни.
Не знам,но малко е странно.
Re: СТРАННО
Надявай се Това е някаква супер грешна представа. Език се учи като си седнеш на гъза. Няма значение дали си в БГ или в Канада.Dparo u TaHq написа: И в края на краищата ЕЗИК СЕ УЧИ на местна почва-мисля това всички го знаем.
Аз знам хора, които са от 10-15 г. тук и говорят английски на нивото на петокласник в БГ
Re: СТРАННО
.Браво Beks!Приказката за гъза е вярна!becks написа:Надявай се Това е някаква супер грешна представа. Език се учи като си седнеш на гъза. Няма значение дали си в БГ или в Канада.Dparo u TaHq написа: И в края на краищата ЕЗИК СЕ УЧИ на местна почва-мисля това всички го знаем.
Аз знам хора, които са от 10-15 г. тук и говорят английски на нивото на петокласник в БГ
Dum spiro spero!