problem s pasporta

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
margim

problem s pasporta

Мнение от margim »

zdraveite!!! situaciata mi e takava: chakam pismo za vizi. pasporta mi izticha na 19.01.2005 godina. znae li niakoi s tochnost kolko iskat da e ostavashtata validnost na pasportite predi da se postaviat vizite? chudia se dali da si go smenia predvaritelno predi da polucha pismoto ili da izchakam parvo da go polucha? ako go smenia predvaritelno dali niama da mi napraviat niakakav problem?
sasho
Обратна връзка:

Мнение от sasho »

Smeni si pasporta nqma da imash nikakav problem a ako ne go smenish shte imash problem nqma da go odobrqt zaradi tova che nqmash edna godina validnost i shte ti go varnat taka shte se nabutash za vtoro izaprashtane i shte se zabavi vsichko.Tova sa izlishni pari i vreme.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

iziskva se 12 mesechna validnost pri poluchavane na pasporta v posolstvoto
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Pitay gi!Obiasni im kazusa si.Te sa zatova tam.
Aide uspeh.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

margim, и аз бях в същата ситуация. Изкарах си нов паспорт преди да тръгна и показвах и двата на митниците, защото лендита ми беше в стария паспорт.Носиш ли си и двата паспорта, няма проблем.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.