И ние преминахме интервюто УСПЕШНО

))),
Стефанов беше много добре настроена, нямаше никакви объркващи, подвеждащи или странични въпроси. Аз лично и разбирах всички въпроси и почти всички указания, като се има предвид, че уча френски от около година. (бях писана 9 ниво на френски, тя не каза нищо за нивото)
Съпругът ми не говори френки, но тя му зададе няколко елементарни въпроса по няколко пъти докато не получи отговор. Преводачката не му превеждаше, и той започна да и отговаря на английски.
Като цяло интервюто мина много спокойно, тя проверяваше документите и само отмяташе ...
Преводачката беше също много приятна, няколко пъти като я поглеждах несигурно ми се усмихваще и кимваше одобрително.
Въпреки че бяхме много притеснени, когато започнахме аз се успокоих и се справих нормално (е имах една издънка - не знаех колко е минималната заплата за вишист например).
По мнението на моят съпруг и по мое мнение кандидатите са на 90% предварително одобрени или отхвърлени, като има малка част личен контакт, който е много важен ако са имали колебания за даден кандидат.
Това е засега от нас, благодаря на всички и успех на интервютата.