Кола: под наем, на изплащане или втора ръка?
Bayerische Motoren Werke GmbH се появява за първи път като име на 21 юли 1917 година.
А престижа е свързан с пари!
Ако не говорим за престижа пред портиера в блока разбира се.
Да си намериш подходяща кола е като да си намериш подходяш аватар - трудно е.
Ако успеш си много щастлив и ти е кеф и въобще. 
А престижа е свързан с пари!

Ако не говорим за престижа пред портиера в блока разбира се.

Да си намериш подходяща кола е като да си намериш подходяш аватар - трудно е.

Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Оф корце!
Ама аз много одъртях и почна таз да ми се вижда въздърта, даже за заглеждане.
А то и за какво ли друго иде реч, де.
Но естествено, ако ще я сравняваме със всичко що се зове Курт, си е много готина жената.
Само не може да пише по-добре от Курт Вонегът.
Три цитата от него:
Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности
Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен
И двамата бяхме убедени тогава, а аз продължавам да мисля така и до днес, че животът може да бъде съвсем лек и приятен; достатъчно е да намериш нужното удоволствие в десетина неща, които да се повтарят безконечно

Ама аз много одъртях и почна таз да ми се вижда въздърта, даже за заглеждане.

Но естествено, ако ще я сравняваме със всичко що се зове Курт, си е много готина жената.

Три цитата от него:
Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности
Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен
И двамата бяхме убедени тогава, а аз продължавам да мисля така и до днес, че животът може да бъде съвсем лек и приятен; достатъчно е да намериш нужното удоволствие в десетина неща, които да се повтарят безконечно

Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Алблъд, много добър рейтинг има Гранд Караван-ът.
http://consumerguideauto.howstuffworks. ... aravan.htm
Със здраве да си го караш като си го купиш.
http://consumerguideauto.howstuffworks. ... aravan.htm
Със здраве да си го караш като си го купиш.
- MrGeek
- Путлер Капут
Батка, колко пъти трябва да ти се повтаря, че нафтата не се пие? Може ли уважаващ себе си професионален геврекчия да бърка по този начин наименованието на този символ на немското автомобилостроене - "Байерише Моторен Верке". Освен това именно китайците са основните притежатели на возилата от култовата немска "света троица".bateto написа:може и да си прав ,но въпросът е и на престиж поне в америка .едно е да караш както всеки втори китаец голяма кола тип Ван,друго е да се возищ на някой модел на германския Бавария Мотор Верке.

Аблууд, разбрахме, че в Сивик не мойм те натъпка и с чук за пържоли... Явно ни ти става по размери, ще си взимаш някой трак в скоро време, познах ли?Сега ме кефи да е голямо, комфортно и здраво.
..................................................
Сивик - за момиченцата.

Това не е ли комфортно, нищо че е с момичеца...

Всъщност ми е аватара, в едни други форуми...