Илюзии или реалност

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
pumpy
Мнения: 10244
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Мнение от pumpy »

.....
Последно промяна от pumpy на Пон Май 19, 2008 11:14 pm, променено общо 1 път.
Аватар
troll
Мнения: 2056
Регистриран на: Вто Яну 30, 2007 10:26 pm
Местоположение: MTL, QC, CA

Мнение от troll »

Май не е много смислено, да търсим смисъл в темите от форума. :lol:
Освен, ако не искаме да покажем на някой, как не бива да се прави. :lol:
Например не бива да пишеш:
"Дойдох в Канада с една шапка, пардон,калимявка, пари да ги изхарча и ако ми хареса да остана!"
Щото тутакси, ще се възправи форумнния хор и солисти и ще се започне:
Как може да ги разправяш тез неща? Що лъжеш хората?Туй дето го пишеш не е така!Не могат да се изхарчат толкоз пари за за туй време!Отде ги взе тез пари! Крадци!Комунисти!БГ народ гладува! и т.н.

Пумпи!
Не разбираш ли ,че ти си точно като тези, с които спориш?
Пиша всичко това, щото ми е интересно дали ще разбереш!
И ако да, какво?
:lol:
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
ninka83
Мнения: 920
Регистриран на: Вто Яну 08, 2008 11:22 pm

Мнение от ninka83 »

poumpy написа:
Жени написа:Хайде, стига се сърди! :wink: Да не си в Детската Градина!

Всички сме дошли с мечти, планове и надежди! ВСИЧКИ СЕ ТРУДИМ!

И съм сигурна, че дори хора като мен - кретени, както ти ни наричаш, те разбираме! Важното е да сме живи и здрави и да се радваме на труда си!

Прав си - много хора успяват в Канада! Просто ти не си правилният пример!

Що за лицемерие е написаното от теб, след като живееш в САЩ! Или предлагаш всички да планираме успеха си в КАНАДА, преминавайки през САЩ след вземането на Канадски паспорт на 3-тата година?

Аз не живея в САЩ - аз съм тук временно, водя се резидент на Кебек, там плащам данъци, там съм здравно осигурен , оттам получавам детски(вече почто равни на 0 :( ), оттам ми е шофьорската книжка, там ми е регистрирана колата, оттам ми е авто застраховката....

евала пумпи. ясно съзнаваш, че си временно там. както и много други неща. свързани с мечти. умен ход си направил, че все още се водиш резидент на Квебек.
не можех да повярвам просто как се гордееш с някои свои постижения. и за постиженията ти нямам против, напротив :beer: само защо с тях опровергаваше "кретена". не допускам, че мечтата ти е да бъдеш дентал хигиенист. и все пак е приемлива възможност, тук обаче :wink:
ееее, отворил си тема за това :roll:
бъди последователен :lol:
bateto
Мнения: 4226
Регистриран на: Пет Мар 02, 2018 3:48 pm

Мнение от bateto »

ти кажи какво.щото си отдавана разконспириран и всички знаем на кого си предаваш отчетите и кой ти плаща за тях. :o
Hullman
Мнения: 649
Регистриран на: Пет Мар 02, 2018 3:48 pm

Мнение от Hullman »

Пумпи написа:
Аз не живея в САЩ - аз съм тук временно, водя се резидент на Кебек, там плащам данъци, там съм здравно осигурен , оттам получавам детски(вече почто равни на 0 Sad ), оттам ми е шофьорската книжка, там ми е регистрирана колата, оттам ми е авто застраховката....
Много интересно какви данъци плащаш като седиш в къщи, пишеш във форума и гледаш децата.
Сметките си плащаш с пари дадени ви от студентски заем. Жена ти е студентка. Какви данъци какви 5 лева?

Важното е че си противоречиш все повече и повече с всеки написан постинг.
Къде е регистрирана колата, какъв е номера на нея, от къде ти е книжката е ирелевант за противоречието.:)

Новите имигранти разбрахте ли как се приравнява в Канада?
Идвате в Канада. Отивате в Монтреал. Раждате деца, работите като хамали, после учите нещо което вече сте учили в 1-2- ри курс като чистене на зъбен камък. Взимате паспортите и отивате в УСА.
Пишете по цял ден във форума докато не се признае от целия форум че това е единствения правилен път, друг няма и който не го е извървял нищо не разбира от изпълнение на плана за успешна имиграция в Канада.:)
Последно промяна от Anonymous на Пон Май 19, 2008 10:16 pm, променено общо 1 път.
Жени
Мнения: 1120
Регистриран на: Чет Фев 15, 2007 5:11 pm
Местоположение: Торонто

Мнение от Жени »

poumpy написа:
Жени написа:Хайдe.....Прав си - много хора успяват в Канада! Просто ти не си правилният пример!
абе вие не сте нормални....и не се сърдя, просто не искам и аз да стана ненормален кат споря с васХайде сега се върни в самото начало и прочети какво е казал "кретена"
После прочети какво от това се е случило за 4.2 години....смятам, че доста съм го опровергал до сега.....
Темата е за това.
Аз не живея в САЩ - аз съм тук временно, водя се резидент на Кебек, там плащам данъци, там съм здравно осигурен , оттам получавам детски(вече почто равни на 0 :( ), оттам ми е шофьорската книжка, там ми е регистрирана колата, оттам ми е авто застраховката....
Временно, невременно, твоят път за успех в Канада минава през САЩ! Що не ни го разказа това временно детайлче в есето си от 1-ва страница? :?:

Ненормален наистина можеш да станеш, но само, ако пожелаеш! Клубът набира членове! Заповядай! :wink: :lol: 8)
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

poumpy написа:
Sugarplum написа:[Тука изби рибата с тия 40 пациента :shock: Даже и да беше ги бръснал или целувал, пак нямаше да успееш в рамките на 8 часов работен ден.
Ясно е написано 4 ръце - нали не очакваш. че са само мои ?
Някъде да съм казал 8 часов работен ден ?
Не съм забелязал...
Да съм казал лекувал ?
Не съм забелязал...
Казъл съм "сядали"
Понякога и контролен преглед след вадене е сядане на стола и отнема 5 минути на зъболекаря и 15 на сестрата за да приготви залата и пациента.
Когато имаш два стола и имаш зъб за вадене на единия ти отнема средно 10 минути да разпиташ пациента и да поставиш упойка, и по-късно ти трябват още 5 минути да направиш самата манипулация. Докато чакаш упойката на единия стол, спокойно работиш на другия.

Тук в Денвър, мои колега вижда 20 пациента на ден, но прави само подготовката на зъба, а пломбата се поставя от сестрата, защото това е позволено от закона и скъпото време на зъболекаря не се губи в техническа работа. Значи тя има пациент на 30 мин. Ще го съпоставяш ли с Канада? Не ме интересуват коментари дали това е качествено или не: така работят и толкова...[/quote]



Булшит.Аз пък мислех,че си щял да запазиш това което си писал под линията.Както всъщност пледираше в други свои постинги,че си лечител,бла,бла,бла :lol: И си прав за работното време от ###$$$часа.Сигурно си единствения в Бегето който не си брои часовете.Знаеш ли аз всъщност изпитвах симпатии към тебе,ама след това ти изказване повече не.Това за качествено или не само показва,че си по голям гьотверен отколкото се изявяваш.Ще трябва да изтриеш всичко под оная линия.Плява,джуки и две педи кал по гърба.Чао :lol:
pumpy
Мнения: 10244
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Мнение от pumpy »

.....
Последно промяна от pumpy на Пон Май 19, 2008 11:15 pm, променено общо 1 път.
Жени
Мнения: 1120
Регистриран на: Чет Фев 15, 2007 5:11 pm
Местоположение: Торонто

Мнение от Жени »

poumpy написа:
Жени написа:Временно, невременно, твоят път за успех в Канада минава през САЩ! Що не ни го разказа това временно детайлче в есето си от 1-ва страница? :?:
защото няма нищо общо с всичко изброено на първа страница.....всичко написано там е постигнато в Канада
Всъщност до момента, до който разказа за УСПЕХИТЕ си в Канада, т.е. собственик на Диплома за дентал хигиенист, все още не си опровергал КРЕТЕНА? МММММММ? :roll:
Аватар
troll
Мнения: 2056
Регистриран на: Вто Яну 30, 2007 10:26 pm
Местоположение: MTL, QC, CA

Мнение от troll »

Пумпи не разбира! :lol:
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
aseto

Мнение от aseto »

От няколко години ме глождат едни мисли, които искам да избистря и да изведа формула. Всичко тръгна от един американски бар, където ме замъкна една приятелка преди 5 години. Всички около мен бяха абсолютни шемети, ама аз си бях пийнал и много не ми пукаше. Та се запознах с различни хора като ми направи много силно впечатление, че всички се гордеят с това, което правят. Единият например ми каза, че прави донати, ама не само ги прави, ами и е най-добрият, като неговите донати други няма. Другият май беше някакъв асфалтаджия, и аз не разбрах точно, ама си спомням , че много се гордееше с това, което прави. Общо взето никой не упражняваше някаква престижна професия, ама явно всички харесваха това,което правят и се гордееха, че правят точно това. След известно време ми направи впечатление, че в България всеки се представя за някой друг-мутра, бизнесмен, директор на водопад. Всички или почти всички! Баща ми имаше един колега хирург, който ходеше само с анцузи и черни очила, за да буди респект, а пък сина му, който май така и не завърши училище, ходеше в дискотеките с костюми и се представяш за адвокат или бизнесмен...... Сещам се за много такива случаи. Аз ще си продължа да се чудя на този феномен, ама в същото време ще продължа да уважавам хора като Батето, които си въртят геврека с достойнство и не се превземат. :beer:
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

Добре казано.Това за което говориш е Шизофриния :shock: Батето е "даун то ърт"с професията си :shock: Малко послъгва за бутилките,ама то е щот не е рибар :lol:
Hullman
Мнения: 649
Регистриран на: Пет Мар 02, 2018 3:48 pm

Мнение от Hullman »

Пумпи се оказа по голям капиталист и печалбар от Хълман. Преглежда по 40 пациента на смяна, не го вълнува качествено или не е лечението, оставя пломбите да ги прави сестрата защото времето е пари.
Докато беше в Монтреал хамалин времето не беше пари.
Пумпи знаеш ли какво си мисля.
"Кретена" - познатия на майка ти е пропуснал да допълни че ти стъпвайки в Северна Америка освен всичко друго и морални цености вече няма да имаш, за пациените няма да ти пука дали ги лекуваш качествено, ще станеш по черен от дявола само и само да изкараш някой долар повече и то не от щастливи хора отиващи на ваканции развързали кесията каквито са моите клиенти а от болни хора които ги боли.
Заключено