Много ми се иска да греша ,но хурката която ще отнесете тук ми се струва непосилна за вас и ще сте поредните ,които без време ще дигнат белия байрак с еднопосочен билет.Питай първо мъжа си дале ще е съгласен след като е карал цял живот ;Мерцедес; да ли ще му е удобно за дълги години/м/у 5 и 10/ да седне на каруца заменяйки социалния си статус на Първи със тоя на Скъсан Цървул.А ти дали ще можеш да издържиш 5-10 год в очакване на по добър живот изложена на много лишения и компромиси заради каузата децата ,които както се подразбира ще са вече моми и ергени за женене.
Ако не ми вярваш на мен питай Куон-до,той е колега на мъжа ти и може да ти обесни някои работи за които ти даже и не се досещаш.Тогава ти гарантирам ,че разните там педали,азисовци и славевци изобщо няма да са ти до главата и ще трябва да се премотивираш за да намериш оправдание на съвеста си след като постави на това изпитание цялото си семейство,съпруг и деца заради някакви си мърлячи от телевизията

само не ми казвай ,че се заяждам.мисля ви само доброто.заядливия ,по скоро подигравателния тон ще си го запазя когато след идването ви тук обявите ,че скоропостижно вдигате белия байрак.