това ти го казваш пак от личен опитHullman написа:Ми какви да станат в миризлив блок със съседи пакистанци и шриланковци?

аз в блок не живея и нямам опит

Аз нямам личен опит но мога насока да ти дам сама да си изясниш някои неща. Може да се започне примерно от тук http://www.cehpea.ca/. Това за провинция Онтарио.mary66 написа:Бих ви била благодарна, например, да ми изясните как стоят нещата с изпита за легализация на медицинска диплома... В какво се състои .. някой от личен опит може ли да ме осветли...
semeen написа:poumpy, виждам, че сте семейство с деца. Ако не ти е досадно, би ли ми казал ако вие сега тръгвате за Канада и сте с две деца под 5 години каква сума бихте взели? Примерно за района на Торонто. Или за района, в който сте вие.
ще се опитам да отговоря и на двама ви едновременно :mary66 написа:много се извинявам... но моя е грешката.. за това неуточнение.. става въпрос за зъбо-лекар.. Сигурно нещата стоят различно.. в какво се състоят изпитите - практика, теория и език .. или? Какви са таксите за изпитите?
чакай сега - водещата фигура в имиграционната процедура е едно, реалния живот в Канада друго... При нас(двама зъболекари) аз бях водещата фигура, претендирайки, че ще съм хигиенист - по това време не се приемаха стоматолози. Мъж сестра е трудно, но не невъзможно - трябва да работи при жена зъболекар, защото при мъж е опасно да ги съдят за сексуално насилие над пациентmary66 написа:Добре, при това положение кой от нас да бъде водещата фигура?
Едно медицинско образование .. не зная дали сте запознати, /а и чувствам, че някои са/ но в България една стоматология си е медицина + занаят - зъболекар.. Така че би било много неуместно аз да съм водещата фигура при подаване на документите, не мислите ли? Вярно, моя опит и възможности в моята дейност са над средното равнище, но сигурно това ще бъде работата, която ще спомага в семейството да стъпем някъде..
А и какво друго може да работи един зъболекар?????
Възможно ли е мъж да бъде сестра? А как стоят нещата със зъботехническата работа...