welcome to canadaaaaaaaaa

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Hullman

Мнение от Hullman »

Вашия град я. Няма да е столицата.:)
Там работодателите са ви стиснати и работниците ви хитреят.
Тая работничката нарочно дава без пари захарната продукция чужда собственост но не е забравила да сложи една паничка за бакшишчета на тезгяха.
Тия работниците от Тим Хортанс така си изкарват бакшиша.
Дават без пари продукцията на шефа но тяхната паничка с бакшиша се пълни по бързо.:)

Що не извади цената на продукта от паничката с бакшиша или от джоба си?
Гледах я по телевизията същата тая работничка без образование, несемейна, с 4 деца била, дебела 120 кг, адски нагла и аругантна.
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:Вашия град я. Няма да е столицата.:)
Там работодателите са ви стиснати и работниците ви хитреят.
Тая работничката нарочно дава без пари захарната продукция чужда собственост но не е забравила да сложи една паничка за бакшишчета на тезгяха.
Тия работниците от Тим Хортанс така си изкарват бакшиша.
Дават без пари продукцията на шефа но тяхната паничка с бакшиша се пълни по бързо.:)

Що не извади цената на продукта от паничката с бакшиша или от джоба си?
Гледах я по телевизията същата тая работничка без образование, несемейна, с 4 деца била, дебела 120 кг, адски нагла и аругантна.
ай сиктер, бе
за 16 цента - да й ги удържи, ако трябва и десеторно от мизерната заплата, но да я уволни за това е чиста подигравка. 16 цента са една минута от надницата й - сигурен съм че тя блее повече от 30 минути дневно и си бърка в г..а, но не я уволняват заради това, ами заради една мазна недорасла поничка.....
Hullman

Мнение от Hullman »

Гарантирам ти че тая отдавна е била на мерника на шефа а това с раздаването на продукти е преляло чашата.
Аватар
bagera

Аз съм тя БагероФ.Знам,знам"Багер ме товари,камион ме г

Мнение от bagera »

Аз съм тя БагероФ.Знам,знам"Багер ме товари,камион ме гази".

ами незнам ,както се описваш си синия слива, там в bulgaria от кадето сам аз ,сигурно не ти си ,ги слагаме по бьлгарски да втасат за ракиика.па като балгар4е ти казвам дано втасаш тук в канада .сред педали и лезбиики ,пак мооозжжжжееее ппаа да ти ххаарреессаа..касмет ж богата и щастлива cannaaadaaaaa
Sugarplum

Re: Аз съм тя БагероФ.Знам,знам"Багер ме товари,камион

Мнение от Sugarplum »

bagera написа:Аз съм тя БагероФ.Знам,знам"Багер ме товари,камион ме гази".

ами незнам ,както се описваш си синия слива, там в bulgaria от кадето сам аз ,сигурно не ти си ,ги слагаме по бьлгарски да втасат за ракиика.па като балгар4е ти казвам дано втасаш тук в канада .сред педали и лезбиики ,пак мооозжжжжееее ппаа да ти ххаарреессаа..касмет ж богата и щастлива cannaaadaaaaa
Хайде чао.Ти кога се връщаш за Бегето :shock: Нали току що дойде.
Гледам и в българския "дълбоко копаеш" :lol: Добре е,че с Английския си "напред".Ще има кво да си занесеш обратно :idea:
Аватар
bagera

Мнение от bagera »

Влак под карантина, след като една жена почина в него

09.05.2008
Една жена почина, а няколко други се разболяха във влак, превозващ 200 пътници. Влакът бе поставен под карантина в канадската провинция Онтарио, обявиха от полицията.

"Предупредихме за спешна медицинска ситуация и бе взето решение да бъде спрян влака в село Фолейет, близо до град Тиминс, на около 600 км. северозападно от Отава, съобщи говорителят на провинция Онтарио Марк Департи. Жената, на около 60 години, е починала във влак на компанията "Вия Рейл", пътуващ между Ванкувър и Торонто, уточни говорителят по канал Си Би Ес. Според непотвърдени информации жената е имала симптоми на грип при качването си във влака. Още 7 души, които били в близост, също са проявили симптоми на грип, но "не заплашителни", като само един е бил транспортиран в болница в района. "Влакът е поставен под карантина, опитват се да установят за какво става дума", каза представителката на община Фолейет Дебора Дероше. /АФП
БГНЕС
Аватар
bagera

Мнение от bagera »

pumpy

Мнение от pumpy »

bagera написа:http://www.youtube.com/watch?v=XH3IIzpwEhk
welcome to canadaaaa
.

"девет души се качват във влака София-Кардам, без никакви симптоми на заболяване и изгарят като факли няколко часа по-късно. От едната жертва остават само един-два прешлена, които не са сложени под карантина, поради добрата стерилизация на висока температура...."

welcome to BDZ, при нас карантина не е необходима...........
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

bager,
ти сега какво си се напънал да докажеш? нещо не моа да разбера, вадиш какви ли не изрезки от вестници, сайтове, тубата... за да докажеш колко е зле тука ли? или нещо да се самоуспокоиш ли, какво ли?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

sasho71 написа:bager,
ти сега какво си се напънал да докажеш? нещо не моа да разбера, вадиш какви ли не изрезки от вестници, сайтове, тубата... за да докажеш колко е зле тука ли? или нещо да се самоуспокоиш ли, какво ли?
Явно,че си ближе раните :lol: вярвам да му мине като си намери и работа :wink:
Аватар
bagera

Мнение от bagera »

ама не се нервите де: за canadataaa става вьпрос не за вашите родители или ако имате родина,,Bulgaria''да е напиша на ''english'' може да сте забравили ,,bulgarian''.Нека тези които искат да идат в canadataaaaa ,4е ги о4аква светло бьдеще без никакви проблеми: ходиш на работа плащаш си тока и се радваш как хората в bulgaria или бьлгариа не могат да направиат това и ти се успокояваш....успях браво i'm canadian not bulgarian.
Пази боже сляпо да прогледне!
Аватар
bagera

Мнение от bagera »

Каката_без_Батето

Мнение от Каката_без_Батето »

bagera написа: Пази боже сляпо да прогледне!
ей багера, ама ние отдавна сме прoледнали бе пич :shock: .
само че, аз кат' та гледам кога си се регистрирaл във форума те питам, ти аджеба сега ли събра кураж да напишеш 12 безсмислици :tk:
Последно промяна от Каката_без_Батето на Пет Май 09, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Багер, живота е такъв какъвто си го направиш ти самия.
Аз за твое раздразнение имам 3 различни паспорта ( 3 различни държави) и не оплаквам от това.
Моите родители са тук при мен и си получават заслуженото спокойствие след дълги години строене на Комунизъм в България. Най-важното е, че на тях им харесва и се чувстват щастливи.
Аватар
bagera

Мнение от bagera »

ама аз не питам кои колко паспорта има или кога се е регестрирал,става вьпрос за canadaaa а не кои колко медали има и как се е спасил от така наре4ената от вас bulgaria

да не се срамувате 4е сте родени в bulgaria
Публикувай отговор