Евтини авиолинии до Торонто от БГ или Румъния?
Евтини авиолинии до Торонто от БГ или Румъния?
Бихте ли ме ориентирали за авиолиниите или сайтовете където мога да си запазя двупосочен билет. Благодаря на всички които могат и имат желание да ми помогнат
За сега е най евтино да се лети с поляците от ЛОТ,през Варшава,до Торонто..сайта им е www.lot.com 

Re: й
stelan написа:Има и по евтини аз намерих доста
А нещо по конкретно?
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
r
ами то вече не можело да си резервираш билет ако не знаеш точно деня в който се прибираш. Ами намерих разни но брат ми вика да не се хвашам на цените им макар че си пише че летищ. такси са в цената. Значи юзит колорс казват 566 евро но с таксите казаха 801. После има
Евтини авиолинии до Торонто
Можеш да пробваш на www.centransit.bg. Там има евтини самолетни билети от и до Канада. Според мен колкото по-рано се купи, толкова по-евтин е билета.
аз обикновено след като съм разгледал сайтовете - накрая се обаждам на агент (Диана Енчева) и тя ми намира най-евтиния билет. ето координатите, ако искаш пробвай тя какво ще ти даде:
Columbus Travel
1262 Hurontario Str.
Mississauga Ontario L5G3H3
Canada
+1 (905) 271-1271
Columbus Travel
1262 Hurontario Str.
Mississauga Ontario L5G3H3
Canada
+1 (905) 271-1271
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
aгeнта има кяр от него само ако искаш от днес за утре билет и тя ти извади някой "от ръкава", демек някой отблокиран или на току що отказал се пътник. Иначе останалото са глупости на търкалета, особено като почнат да ми обясняват как билетите "свършвали" и трябва да си купим 5-6 месеца по-рано, за да се уж "класираме" за по евтини 

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- Sneji
- Най-любезен форумец
Не съм Пантата, но и аз мога да отговоря.ninka83 написа:пантата, под добър агент разбирам да ми даде цена по-ниска от тези в интернет. не с 5 или 10 $ деда кажем от 50 нагоре .тук до момента не съм попаднала на такъв агент
![]()
та тази, която я препоръчваш , добра ли е![]()
4-и поредни години купувам от Диана, винаги след проучване на цените и при други агенти. Не знам как става, но при нея винаги плащам поне по 50-80$ по малко на билет (4-има сме). Горещо я препоръчвам - при нея освен добрите цени има и много добро обслужване.

Снежи,
Благодаря ти за отговора. освен да пробвам
и към Сашо, ми ние да не идваме от Зинзибар, та да ми ги разправят подобни истории..
според мен не им се бачка тука, до момента винаги са ми предлагали 1-2 резервации и туй то. приключва темата.
В Бг като бях нон-стоп се предлагат резервации, агента седи и чака за добра цена и знае докога да чака
а не мен да пита искам ли билет. искам, ама нали затова му плащам /на агента/, да знае кога той да го купи.
мърлява канаТска работа ..
или по-скоро аматьори.
ще видим сега
Благодаря ти за отговора. освен да пробвам

и към Сашо, ми ние да не идваме от Зинзибар, та да ми ги разправят подобни истории..
според мен не им се бачка тука, до момента винаги са ми предлагали 1-2 резервации и туй то. приключва темата.
В Бг като бях нон-стоп се предлагат резервации, агента седи и чака за добра цена и знае докога да чака

а не мен да пита искам ли билет. искам, ама нали затова му плащам /на агента/, да знае кога той да го купи.
мърлява канаТска работа ..

ще видим сега