Може ли някой да ме упъти къде има обяснени изискванията на въпросната компания за багажа, че да не става свръхбагаж (размер, тегло, брой). Гледах на официялния им сайт, ама такова чудо не открих

Бях пуснал една тема специално за лекарствата и отговорите в резюме бяха: взимай каквото ти трябва, но без да прикаляваш с количествата и по възможност да не са в ръчния багаж.Nova9 написа:...Само не разбрах колко лекарства мога да нося ?Ако някой знае да сподели!!!
По принцип не е много и когато кацнете веднага трябва да си вземете нови бордни карти(нови места за следващия самолет ако не са ви дали такива при първото чекиране в София) от чекинга- след като канцнете питате на първата информация къде да отидете. Вие сте транзитни пътници и не минавате паспортен контрол.kapitanovn написа:...
Ще ви замоля и за мнение по още един въпрос. Понеже аз не съм пътувал никога със самолет не мога да преценя за прекачване достатъчно време ли е час и половина разлика м/у двата полета и какво се прави ако все пак самолета те изпусне (в смисъл просто изгаряш с билета или...)?