Zdraveite suforumci
Dnes si pratih pasporta po DHL i skoro shte imam viza. Imam rezervacia za 20 April s Air France i smiatam da ia izpolzvam. Okaza se suvsem malko po-skupa ot tazi na КLM i e s prekachvane v Parizh. Ako niakoi patuva na dazi data sus sushtata kompania shte se radvam da se svurzhe s men.
Ta ima li niakoi info za Air France - dovolni ili nedivilni - all are welcome
Badete zhivi i zdravi i kasmet na vsichki
Последно промяна от tosheole на Пет Мар 26, 2004 9:24 am, променено общо 1 път.
Da, az, 4 pati, mnogo dobri sa, stuardesite sa mnogo hubavi. A na Charles de Gaule gledai da ne se obarka6, 4e e mnogo golqmo, ima si i bus line m-u terminalite, 5 na broi!!!
Sestra mi pytuva s tiah s kuche predi 2 godini.
Mnogo e dovolna sega mai mesec pak shte e s tiah i pak s kuche )
Ako e s prespivane greshka niama, mojesh da se porazhodish iz Paris
Ami az 4 pati veche s tqh putuvam i trqbva da ti kaza che sa na nivo... V smisal, super lubezni sa... puk i oshte ot samoleta mozesh da praktikuvash frenskiq Inache edin pat sam prespival v Paris (po tochno da kaza na Sharles de Gaule, zashtoto hotelite sa okolo samoto letishte) Za sazuleniq ne mozah da ida do Paris, zashtoto iskah da si pochina puk grada si e i dalechko...
A za opravqneto na letisheto ne se plashi osobeno ako nqmash prespivane... v bileta si ima karta na letishteto sas oznacheni mestata kudeo minavat sovalkite za correspondance. Vsqka edna ot tqh obikalq vsichki terminali v ramkite na okolo 30min. tui che predpolagam shte imash vreme...
Uspeh!
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Imash li Frensko - Bulgarsi rechnik pod ruka???
(parvoto znachenie na navette e sovalka, a tazi duma q izpolzvam za da opisha imenno avtobusite, koito se dvizat m/u terminalite, zashoto ne mi se izpolzvashe chuzdicata...) a na bulgarski vmesto da kaza "avobus koito se dvizi po vsichki terminali" izpolzvah sovalka... za po lesno...
Sas zdrave!
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
I nie sme dovolni ot tyah.Obslujvaneto beshe dobro.priyatelite ni mnoo marmoreha,che e mnogo tyasno(te sa po-edrichki),na nas ni beshe udobno.
Ako si vegitarianec.....imashe izrazeno nedovolstvo pak ot nashite druzya,che sa umreli ot glad....mnogo malki salatki im serviraha....
S taxi za 300 FR shte te zakarat do grada(30 minuti s taxi-to).Obratno s metroto+vlakche za 40-50 minuti do letishtetoi( 48 FR bilet....(moje cenite da sa promeneni...)
Na dobar put i leko izlitane i oshte po-meko kacane...
Uspeh
tosheole написа:Zdraveite suforumci
Dnes si pratih pasporta po DHL i skoro shte imam viza. Imam rezervacia za 20 April s Air France i smiatam da ia izpolzvam. Okaza se suvsem malko po-skupa ot tazi na КLM i e s prekachvane v Parizh. Ako niakoi patuva na dazi data sus sushtata kompania shte se radvam da se svurzhe s men.
Heeeeeeeeeiiiiiii Toshe - bravo be!!!! Zashto ne si se hvalil ti, a? Prikazvame si po telefona, a ti nishto ne kazvash....hmmm
Niama da izbiagash ot cherpniata!!!
Gez
Mnogo blagodaria za aktualnoto info Imam da cherpia...
Zhalko che poleta e bez prespivane, inache bih se radval da poharcha niakoe i drugo EURO za taxi do grada... ama na...
Vlade, az go puluchih tova pismo vchera (25.03) sled obiad po e-mail (shtot si go izkrunkah ot sluzhitelkata v Bucurest) i za tova ne sum se pohvalil
Kusmet na vsichki
Druzh se Canada, che ida...
tosheole написа:Zdraveite suforumci
Chestito i lek put
Mnogo te molia da kajesh cenata na biletite, zastoto nie kato si rezervirahme, v agenciite zapochvaha s tova che s aire France e mnogo skupo.
Blagodaria
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Shte zapochna s tova che az sum s dvuposochen bilet s fiksirana data za vrushtane - 2 meseca sled zaminavaneto
Cenata e tochno 700 EURO s vklyucheni letishtni taksi. Ne polzvam nikakvi namalenia!
Nadiavam se da sum ti bil polezen
Zabravih da dobavia:
Za sravnenie: cenata za KLM koiato mi predlozhiha pri sushtite uslovia ,no s edno dopulnitelno prekachvane v Detroit beshe 690 EURO