Е как да пише на англииски като не знае такъв език.ако не искаш да те поправя Ivet пиши си на Еnglish там няма да имаш проблеми......
Не учете децата си да се държат каткто черните.
в моето изказване по-горе точно това казах - мисленето ни различава от негритеIFF написа:Според мен трябва да направим едно разграничение между расизъм и несъвместимост.Аз не се виждам да меля брашно с някои раси.Те мислят различно имат различна ценностна система,жената има много по-различно място в обществото,имат различна религия и децата им не се омешват с нашите(родителите не им разрешават).Как да живеем заедно,аз не го виждам.
Това не ме прави расистка, т.е. не мисля че цвета на кожата прави хората неравностойни, но да се тупаме в гърдите, че сме еднакви с тях ... сори, няма нищо такова ... и то не заради цвета на кожата. Колко от вас мислят, че имат нещо общо с манталитета, мисленето и начина на живот на китайците ? Същото е и с негрите, и с арабите, и с ескимосите. В обществото трябва да имаме еднакви права и задължения, не трябва да се дискриминираме един друг заради цвят на кожата и произход, просто отдайте дължимото на различието между нас и тях - а то е често от земята до небето. В повечето случаи нито те ни разбират, нито ние тях. Важното е да живеем в мир.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
						Крими 
, глей кво каза, ако следи някой форумите да не ти приберат стиковете за тази н-уърд  
  ...
Колкото до децата родени тук, не мисля че това им е проблем. Проблем е на по-старото околение, ако не се месим много те сами ще си изграждат отношенията, расите не им правят впечетление, цвета е просто характеристика, няма по-лош нито по-добър. Сина ми не казва моя приятел е индийче, а казва той е браун
. Никой не се сърди, ми такива са.  
Нито пък инвалидите имат нужда от особено отношение
, тук за тях държавата отдавна се е погрижила, отраснали са със самочувствие че са просто едни от обществото, сами си ползват транспорт, имат професии, приятели, даже понякога доста уверено отказват помощ, тънки са границите между съжаление, съчувствие и добронамереност, а те са чувствителни. Не съм учела на особено отношение, не е нужно да досаждаш на инвалид само и само да покажеш колко си толерантен, ако има такъв съученик и решат, те сами ще се сприятелят.

Колкото до децата родени тук, не мисля че това им е проблем. Проблем е на по-старото околение, ако не се месим много те сами ще си изграждат отношенията, расите не им правят впечетление, цвета е просто характеристика, няма по-лош нито по-добър. Сина ми не казва моя приятел е индийче, а казва той е браун
Нито пък инвалидите имат нужда от особено отношение
Циганите - на Сатурн !
						anxeli написа:Крими, глей кво каза, ако следи някой форумите да не ти приберат стиковете за тази н-уърд
![]()
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
						е добре де ,като всички твърдят ,че живеем в политически коректно общество и няма расизъм може ли някой да ми обесни защо като отворя вратата на някоя дама и и се усмихна заговорнически тя навместо да ми се усмихне и да ми намигне ме гледа като бик на червено.или пък още по фрапиращ случай ,видя някоя хубава жена и естественната ми Човешка реакция е да се изцепя така ,че да ме чуе -леле бедрото,направо и стига до сливиците ,навместо да ми каже едно мерси ми вика полиция.
все едно някоя сексапилна хубавица да ми подвикне -ей симпатяга ,ако ми паднеш ще ти накъсам шортите и аз да се дърпам.ми то най малкото си е нечовешко и нехуманно ,ако така реагирам,
та защо ние Човеците можем да бъдем хора ,а те не .това не е ли расизъм според вас.

все едно някоя сексапилна хубавица да ми подвикне -ей симпатяга ,ако ми паднеш ще ти накъсам шортите и аз да се дърпам.ми то най малкото си е нечовешко и нехуманно ,ако така реагирам,
та защо ние Човеците можем да бъдем хора ,а те не .това не е ли расизъм според вас.
- 
				dartcherniat

Брех ,научих ,че в България негър било обидна дума . Явно само в елитните гимназии .  

Седим с една позната българка и с мъжа и негър. Той е седнал изкривено. Тя се обръща към него и заявява : " Седни като бял човек" ( той говори български). Ей много се хилихме след това. М/у другото като се запознахме и показваще снимки не детето - черничко , та сама каза ,че мъжът и е негър , сигурно щото не от омъжена от 20 години.Аз лично питах негър от Синегал дали се обижда на негър - ами каза че не му пука.
Българите като цяло са доста толеранти към чужденци. Имах колеги араби и негри в университета . Не са имали пробелеми. Арменците и евреите са се смесили с българите без проблем. Нямаше проблеми с турците докато не се намесиха кумунистите с преименоването и други глуспоти.
Аз като все още като говоря на български си позвам думата негър , че то черен покрива голяма група хора - пакистанци, цигани ... . На англииски казвам черен , става спонтанно. Но само ,че си казал на някои негър е абсурно да те наказват 3 месеца при положение ,че ако обиждаш на идиот не е същото наказание. Преиграват понякога с расизма.

Седим с една позната българка и с мъжа и негър. Той е седнал изкривено. Тя се обръща към него и заявява : " Седни като бял човек" ( той говори български). Ей много се хилихме след това. М/у другото като се запознахме и показваще снимки не детето - черничко , та сама каза ,че мъжът и е негър , сигурно щото не от омъжена от 20 години.Аз лично питах негър от Синегал дали се обижда на негър - ами каза че не му пука.
Българите като цяло са доста толеранти към чужденци. Имах колеги араби и негри в университета . Не са имали пробелеми. Арменците и евреите са се смесили с българите без проблем. Нямаше проблеми с турците докато не се намесиха кумунистите с преименоването и други глуспоти.
Аз като все още като говоря на български си позвам думата негър , че то черен покрива голяма група хора - пакистанци, цигани ... . На англииски казвам черен , става спонтанно. Но само ,че си казал на някои негър е абсурно да те наказват 3 месеца при положение ,че ако обиждаш на идиот не е същото наказание. Преиграват понякога с расизма.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса. 
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
						Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
- 
				mama_kenga

батеееее, паднах от смех, ма къде тичаш напред бре сега на КанаТски свалки да те светкаме тукаbateto написа:леле му и обноските.аз като кавалер бягам няколко метра пред нея за да и отворя вртата,на всичкото отгоре и и се усмихвам и накрая чанта по главата.
гадни феминистки,по големи расистки сте и от негрите.
Според мен по природа човек е расист или по скоро дискриминист! Просто не е възможно да харесваме всички останали. Нормално е да проявяваме раздразнителност, нехаресване, необичане или пък дори омраза по отношение на различните от нас! 
Дискриминацията като явление се обуславя от непознаването и неразбирането на различните по отношение на нас хора!
Рецептата за цивилизован живот в разнородно общество е толерантност и добро възпитание!
Бъдете си дискириминисти и расисти, ама не на публично място!

Дискриминацията като явление се обуславя от непознаването и неразбирането на различните по отношение на нас хора!
Рецептата за цивилизован живот в разнородно общество е толерантност и добро възпитание!
Бъдете си дискириминисти и расисти, ама не на публично място!
Нинке, абсурд е афроканадец да те засваля на публично място. Полицаите, не че са расисти, ама първо ще го гръмнат и после ще го разпитват 
. Иначе на не толкоз публично, нема да ти прости, ама гледай да не се усамотявате  
 ...
И стига с тези н....и, даже не мога да го кажа, ами обновете си речника, има промени от чичо-томовата колиба. джизас
 ... Грозна дума, робска  
, даже като слушам Канйе Уест и Ъшър да я пеят, щото те сами си я повтарят непрекъснато  
, та като кажат "нига" и се озъртам да не е чул някой 
, много съм зомбясала  
 ...

И стига с тези н....и, даже не мога да го кажа, ами обновете си речника, има промени от чичо-томовата колиба. джизас
					Последно промяна от anxeli на Съб Апр 26, 2008 1:09 am, променено общо 1 път.

Циганите - на Сатурн !