8 ãîäèíè â Canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
7George

Мнение от 7George »

mama_kenga написа:На Великден правим 3 години от пристигането ни в Канада. :D Айде след празника ще се похваля, да не би някой да се гътне от злоба. (поне празника да изкарате спокойни).
Мама Кенга - давай смело без угризения. Аз на никого не завиждам. Щото завидя ли му на парите примерно, или на други успехи, се сещам, че трябва да му завиждам на целия живот - на работата, усилията, миналото, жената, децата, характера, външния вид, здравето, късмета, сънищата и тнт; щото всичко върви заедно. А вгледам ли се в тия неща по-отблизо, решавам най-често че е по-добре да не съм на неговото място... :wink: 8)
Hullman

Мнение от Hullman »

Мама Кенга давай смело тъкмо завистливците от яд ще удрят яйцата на дригите така със злоба за да си я изкарат на някого иначе на теб ще си го изкарат след празника.:)
Антон

Мнение от Антон »

7George написа: Мама Кенга - давай смело без угризения. Аз на никого не завиждам. Щото завидя ли му на парите примерно, или на други успехи, се сещам, че трябва да му завиждам на ........, жената....и т.н.. А вгледам ли се в тия неща по-отблизо, решавам най-често че е по-добре да не съм на неговото място... :wink: 8)
Ха-а-а, Джордж, ти я съсипа кенгата с половин лаф направо :lol:
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

На мама Кенга и е през торбата какво има да каже Антон, от пети вагон :shock:
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

Sugarplum написа:На мама Кенга и е през торбата какво има да каже Антон, от пети вагон :shock:
Малиии като малките деца. Сети се някоя глупост и я повтаря през 5 мин.
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

Smart Dust написа:
Sugarplum написа:На мама Кенга и е през торбата какво има да каже Антон, от пети вагон :shock:
Малиии като малките деца. Сети се някоя глупост и я повтаря през 5 мин.
Прав си.Теб цял ден малки деца ти се привиждат :shock: Да не те гони педофилията :wink:
bateto

Мнение от bateto »

гони го жена му с точилката ,ако пише от къщи в извън работно време. :D :D :D
anju

Мнение от anju »

monny написа:
bateto написа:защото не ни бе поднесена информацията по този начин мила,а се преследват други цели от автора ,който както ни е известно на нас по старите съфорумци периодически споделя своите нови материални придобивки/цитирам по памет ,първо беше апартамента и колата,после прословутата почивка на ривиера маян която не слезе от първа страница на форума близо месец,след това къщата ,жената и все в този смисъл/ и заключава -виждате ли аз какво направих в канада за еди какво си време/все материални неща/ значи в канада не е толкова зле.и новичките загладняли за такива мат. придобивки ,които в бг. не могат да си ги позволят четата и попивата,значи можело.......

вече го казахме, някои си се хвалят по форумите, защото им се вдига самочувствието като им ръкопляскат от България. от там не може да си създадеш реална представа какво представлява животът в Канада, къщите, колите и почивките на Карибите, а ако наистина се опияняваш от тези неща, то тогава неспасяемо си влязъл в Матрицата

мони, не смяташ ли че именно в Бг се опияняват особено много като (ако въобще) си купят апартамент (не къща), кола или пък отидат на екзотична почивка.
ninka83

Мнение от ninka83 »

моите лични наблюдения за БГ са, че там дори никой не споменава какво купува, къде ходи, почива и тн........ее ако е ходил да копа картофа ше се види. щот ще има текезасарки тен :wink:
тук понеже не можем да видим тена на никого, затова е най-добре да си споделяме :wink: само позитивните неща рабира се :beer: всичко останало да върви зад щанда :wink:
monny

Мнение от monny »

Lub0 написа:Хе-хе ти нали беше икономист, би трябвало да знаеш, че като всички започнат да говорят за края, значи че сме се отлепили от дъното вече и сме баунснали обратно... виж само индекса на борсата в Торонто например как върви последните месеци...
Прав си за борсата в Торонто, доколкото си спомням и миналата година не бяха зле. Борсовите индекси са временни явления. Проблемът на по-големия южен брат е че валутата му губи позиции и вече е по трудно да покриват собствените си дефицити предизвиквайки световна инфлация. Те са преживели десетина кризи през последния век ама сега трудно ще прехвърлят собствените си проблеми на другите
monny

Мнение от monny »

anju написа:
мони, не смяташ ли че именно в Бг се опияняват особено много като (ако въобще) си купят апартамент (не къща), кола или пък отидат на екзотична почивка.
а ти не смяташ ли че доста си пътуват с тези евтини полети и ексурзии, аз само за две ходения до България утрепах толкова мангизи с които да обиколя цяла Европа
Аватар
7George

Мнение от 7George »

ninka83 написа:моите лични наблюдения за БГ са, че там дори никой не споменава какво купува, къде ходи, почива и тн........ее ако е ходил да копа картофа ше се види. щот ще има текезасарки тен :wink:
Нинка, не се издавай в кои среди си се движела в БГ - явно не си от аристокрацията;
ninka83 написа: тук понеже не можем да видим тена на никого, затова е най-добре да си споделяме :wink: само позитивните неща рабира се :beer: всичко останало да върви зад щанда :wink:
Ааа, не можем, недей така, станах експерт по тен и лунички на всевъзможни места :D , само твоя не знаем какъв е, щото не щеш да си сложиш снимката у форума от някой остров като се връщаш... 8)
ninka83

Мнение от ninka83 »

джорджииии, било квот било :lol:
тук сега всички сме аристократи :lol: е това е важното :beer:

виж сега по въпроса за островите и тена, на мен ми е много рано затам. още прощъпулник не ми е правен, ти за екстри тука говориш :wink: чакай малко..поне 5 годинки :roll: :lol:
засега съм само до тръстиката и обратно :x нема тен :x

ама кат си помисля, някак си не е и редно. тука си има ред. за всеки. то е едно да си аристократ, а друго е да си на опашката. не е тежкарско да пререждаш :roll: :wink:

таааа джорджи, търпение му е майката, ше се вредим и ние :lol: аз със острови, ти със тен
:lol: :beer:
Аватар
7George

Мнение от 7George »

виж сега по въпроса за островите и тена, на мен ми е много рано затам. още прощъпулник не ми е правен, ти за екстри тука говориш Wink чакай малко..поне 5 годинки Rolling Eyes Laughing
Ти още малко ще си признаеш, че от БГ-то пишеш тука, а? :wink:
ама кат си помисля, някак си не е и редно. тука си има ред. за всеки. то е едно да си аристократ, а друго е да си на опашката. не е тежкарско да пререждаш Rolling Eyes Wink
Така е, тва е нещо като да си най-малкия принц в родата: до трона явно няма да се вредиш, най-вероятно, поне на живот да го удариш... :beer: :D
ninka83

Мнение от ninka83 »

аа джорджа, трончето е за тролчето :lol:
той хубавичко се е настанил там, ама да се държи здраво :lol:
от земетресение ли, кво ли .... много му се тресе трончето напоследък :shock:

та викаш джорджа, много са принцовете преди мене, а :shock:
давай тогава да си пускаме мамбото и да си гледаме кефа :lol: :beer: няма значение откъде :wink: то кефа е един и същ навсякъде :lol:
Заключено