8 ãîäèíè â Canada
Нна този с Королата много му се вързахте. Изказването му е доста найвно и показва че неговия процес на зомбиране е завършен. Дървена барака / пардон къща/ Корола 2005 отпред. Ами извинявай нашия ама си мноооого назад. Отивай обратно на работа и след 8 години пак пиши, може пък и да си се пооправил. Просто моята оценка - защото се хвалиш.
Ще ви се май на вас като не ви е добре, поне да си самовнушавате, че на Вуте му е зле, нали?Zuy написа:Нна този с Королата много му се вързахте. Изказването му е доста найвно и показва че неговия процес на зомбиране е завършен. Дървена барака / пардон къща/ Корола 2005 отпред. Ами извинявай нашия ама си мноооого назад. Отивай обратно на работа и след 8 години пак пиши, може пък и да си се пооправил. Просто моята оценка - защото се хвалиш.

AlexAA, моите поздравления за успехите ти!!!

Аз съм в Канада малко повече от 7 години, но равносметката ми е подобна на твойта. На доста от моите приятели - също.
Поздравявам те също за смелостта да споделиш публично личната си равносметка!
Мисля, че е супер сред целия негативизъм, с който продуктивните мрънкала пълнят форума, да дадем кураж на кандидатите за Канада, особено на тия, които като мен и теб, идват тук не по икономически причини, а за по-добра професионална реализация и качество на живот, което в Чалгария няма как да съществува.
Cheers!

If you take your eyes off your goals, all you see is obstacles.
Ами Хълман няма ли да го поздравите? Той това прави вече 8 години.оздравявам те също за смелостта да споделиш публично личната си равносметка!
Мисля, че е супер сред целия негативизъм, с който продуктивните мрънкала пълнят форума, да дадем кураж на кандидатите за Канада, особено на тия, които като мен и теб, идват тук не по икономически причини

Даже има смелостта не само да пише във форума а и на сбирки на нови имигранти в БГ ходи за да даде кураж на хората с риск там някой невярващ нов имигрант или стар препатил от Канада ( като Питар Пан или Били Т ) да го халоса с някоя бутилка по главата.
Само да пишиш във форума анонимно е доста по лесно.

- MrGeek
- Путлер Капут
Хълц, хората няма за какво да поздравяват дребни тарикати, чиято единствена цел е да захапят някой и друг заблуден клиент за чейндж дюкяна си.Hullman написа:Ами Хълман няма ли да го поздравите? Той това прави вече 8 години.![]()
Даже има смелостта не само да пише във форума а и на сбирки на нови имигранти в БГ ходи за да даде кураж на хората с риск там някой невярващ нов имигрант или стар препатил от Канада ( като Питар Пан или Били Т ) да го халоса с някоя бутилка по главата.

А не така. Забраяш постиженията на 10 000 км. без връзки и чужда помощ.
-Собственоръчно изидан бизнес от вар и тухли.
-Имот в Столицата в идеален център с гледка към реката и къщата П.М. ( вие си знаете какво е П.М.)
-Чисто нови коли сменяни през 3 години които даже и не искам да притежавам или изплащам.
-Ваканции по 3-4 пъти на година включително и междуконтинентални.
-Работодател.
Списъка е дълъг да продължавам ли?
Спирам дотук че ще засенча Алекса.

-Имот в Столицата в идеален център с гледка към реката и къщата П.М. ( вие си знаете какво е П.М.)
-Чисто нови коли сменяни през 3 години които даже и не искам да притежавам или изплащам.
-Работодател.

- MrGeek
- Путлер Капут
Бахмааму, кога Хъл е станал столица на Канада и да не съм разбрал?Hullman написа:А не така. Забраяш постиженията на 10 000 км. без връзки и чужда помощ.
-Работодател.

Я кажи на кого си "работодател"? На местните ракуни и катерици сигурно.

- MrGeek
- Путлер Капут
Мухахахаха, голям смешник си ти Хълц. Дори в банков клон трудно могат да се видят четири гишета, какво остава за чейндж дюкян, в който я влезнат трима души днес, я не влезнат. По въпроса за имота - обади ми се когато Хъл стане столица.Hullman написа:Е как може имота да е срещу този на П.М. и да не е в столицата?
Досега искахте да знаете кои са партнарите на Хълман сега искате да знаете и за работниците.
Хълман има 4 гишета на които да обслужва клиенти едновременно ясно е че не работи сам на тях докато през това време пише във форума.

Да изреждам ли никовете на хората от форума които са били при мен и могат да потвърдят за 4-те гишета. Тези хора не са един или двама.
Може и на бас да се хванеш дали Хълман има 4-ри отделни гишета.
Във форума също има и снимка. Ако искаш пак ще я пусна.
Като ви казвам че Хълман заслужава поздравления повече от тези на Алекса Хълман не се шегува.
В моя бизнес не е важно колко човека влизат а какво правят. Дори и да са 3-ма като донесат по един чек за 200 - 400 К те май станаха 1 М.
Сложи сега така лекичко 0.5 % маржин за да не кажа 1- 2 % и виж какво става.

Може и на бас да се хванеш дали Хълман има 4-ри отделни гишета.
Във форума също има и снимка. Ако искаш пак ще я пусна.
Като ви казвам че Хълман заслужава поздравления повече от тези на Алекса Хълман не се шегува.

В моя бизнес не е важно колко човека влизат а какво правят. Дори и да са 3-ма като донесат по един чек за 200 - 400 К те май станаха 1 М.

Сложи сега така лекичко 0.5 % маржин за да не кажа 1- 2 % и виж какво става.

Тойота корола с остатъчна стойност 5-6000 д. и дървена барака на изплащане.Малей ,то това ли бил критерият за успех ,ми то по тая логика значи и аз съм успял ,както и 80% от канатците.кой тук няма ламарина и барака да плаща,даже аз съм и по успял щото влача и от квартиранти.
малки хорица ,малки идеали

малки хорица ,малки идеали

- MrGeek
- Путлер Капут
Предполагам идеала на батката е да го направят шеф на агенция "Митници" и да посреща новопоканачени българи лично на летище София. През свободното си време да наглежда хотелчето на морето, както и да отскача чат-пат до Тенерифе и Майорка.M@ria написа:Простете за любопитството, но много ми се иска да разбера какви са идеалите на такива големи хора, като Батето, Монни, Петер_Пан... Все не са удоволетворени, и се чудя какво ли би ги накарало да се чувстват щастливи.

удовлетворението и щастието мила изобщо не могат да се измерят с една барака и купчината ламарина паркирана пред нея.
ако това им е критерия за успеха и успеваемоста на някои хора жална им майка.
ако те интерисува какво според мен е разбирането ми за успеха ще ти го кажа резюмирано в едно кратко изречение.
-да се чувстваш свободен и независим и сам да си пишеш работното време.
наличието на пари и материални срества е необходимо условие за постигането му ,но е само едно стъпало и по точно третото от стълбицата която води до него.първите две са здраве и трезв ум.а има и още няколко, но тях ще ти ги кажа някой друг път.
други въпроси.
аз така мисля ,за другите не отговарям,макар и тук сред пишещите да има и поне още един мислещ като мен ,но умишленно няма да му спомена името.и без друго е достатъчно мразен и обиждан заради постигнатия си успех.
ако това им е критерия за успеха и успеваемоста на някои хора жална им майка.
ако те интерисува какво според мен е разбирането ми за успеха ще ти го кажа резюмирано в едно кратко изречение.
-да се чувстваш свободен и независим и сам да си пишеш работното време.

наличието на пари и материални срества е необходимо условие за постигането му ,но е само едно стъпало и по точно третото от стълбицата която води до него.първите две са здраве и трезв ум.а има и още няколко, но тях ще ти ги кажа някой друг път.
други въпроси.

аз така мисля ,за другите не отговарям,макар и тук сред пишещите да има и поне още един мислещ като мен ,но умишленно няма да му спомена името.и без друго е достатъчно мразен и обиждан заради постигнатия си успех.

ше те поздравиме ,как не .лично аз те поздравявам ,за всичко което си постигнал ,повече такива хора ни трябват ,те са пьтеводни звезди за новите имигранти .поздравявам те и за смелоста която имаш да изразяваш различно мнение и твьрдоглаво да отстояваш позиция .жалко че не сме били заедно на някоя сбирка на бг територия ,това щеше да е светьл пример за смелост и храброст едновремено ,немаше да минеш само с една бутилкаHullman написа:Ами Хълман няма ли да го поздравите? Той това прави вече 8 години.оздравявам те също за смелостта да споделиш публично личната си равносметка!
Мисля, че е супер сред целия негативизъм, с който продуктивните мрънкала пълнят форума, да дадем кураж на кандидатите за Канада, особено на тия, които като мен и теб, идват тук не по икономически причини![]()

THE LAST LINE OF DEFENSE