8 ãîäèíè â Canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Zuy

Мнение от Zuy »

Нна този с Королата много му се вързахте. Изказването му е доста найвно и показва че неговия процес на зомбиране е завършен. Дървена барака / пардон къща/ Корола 2005 отпред. Ами извинявай нашия ама си мноооого назад. Отивай обратно на работа и след 8 години пак пиши, може пък и да си се пооправил. Просто моята оценка - защото се хвалиш.
Аватар
Val

Мнение от Val »

Zuy написа:Нна този с Королата много му се вързахте. Изказването му е доста найвно и показва че неговия процес на зомбиране е завършен. Дървена барака / пардон къща/ Корола 2005 отпред. Ами извинявай нашия ама си мноооого назад. Отивай обратно на работа и след 8 години пак пиши, може пък и да си се пооправил. Просто моята оценка - защото се хвалиш.
Ще ви се май на вас като не ви е добре, поне да си самовнушавате, че на Вуте му е зле, нали? :D Или поне, че няма начин да му е добре. Той просто се заблуждава, че е щастлив, мдам... :D

AlexAA, моите поздравления за успехите ти!!! :beer: :beer: :beer:

Аз съм в Канада малко повече от 7 години, но равносметката ми е подобна на твойта. На доста от моите приятели - също.

Поздравявам те също за смелостта да споделиш публично личната си равносметка!

Мисля, че е супер сред целия негативизъм, с който продуктивните мрънкала пълнят форума, да дадем кураж на кандидатите за Канада, особено на тия, които като мен и теб, идват тук не по икономически причини, а за по-добра професионална реализация и качество на живот, което в Чалгария няма как да съществува.

Cheers! :D :beer:
If you take your eyes off your goals, all you see is obstacles.
Hullman

Мнение от Hullman »

оздравявам те също за смелостта да споделиш публично личната си равносметка!
Мисля, че е супер сред целия негативизъм, с който продуктивните мрънкала пълнят форума, да дадем кураж на кандидатите за Канада, особено на тия, които като мен и теб, идват тук не по икономически причини
Ами Хълман няма ли да го поздравите? Той това прави вече 8 години.:)
Даже има смелостта не само да пише във форума а и на сбирки на нови имигранти в БГ ходи за да даде кураж на хората с риск там някой невярващ нов имигрант или стар препатил от Канада ( като Питар Пан или Били Т ) да го халоса с някоя бутилка по главата.
Само да пишиш във форума анонимно е доста по лесно.:)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Hullman написа:Ами Хълман няма ли да го поздравите? Той това прави вече 8 години.:)
Даже има смелостта не само да пише във форума а и на сбирки на нови имигранти в БГ ходи за да даде кураж на хората с риск там някой невярващ нов имигрант или стар препатил от Канада ( като Питар Пан или Били Т ) да го халоса с някоя бутилка по главата.
Хълц, хората няма за какво да поздравяват дребни тарикати, чиято единствена цел е да захапят някой и друг заблуден клиент за чейндж дюкяна си. :lol:
Hullman

Мнение от Hullman »

А не така. Забраяш постиженията на 10 000 км. без връзки и чужда помощ.
-Собственоръчно изидан бизнес от вар и тухли.:)
-Имот в Столицата в идеален център с гледка към реката и къщата П.М. ( вие си знаете какво е П.М.)
-Чисто нови коли сменяни през 3 години които даже и не искам да притежавам или изплащам.
-Ваканции по 3-4 пъти на година включително и междуконтинентални.
-Работодател.
Списъка е дълъг да продължавам ли?
Спирам дотук че ще засенча Алекса.:)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Hullman написа:А не така. Забраяш постиженията на 10 000 км. без връзки и чужда помощ.
-Собственоръчно изидан бизнес от вар и тухли.:)
-Имот в Столицата в идеален център с гледка към реката и къщата П.М. ( вие си знаете какво е П.М.)
-Чисто нови коли сменяни през 3 години които даже и не искам да притежавам или изплащам.
-Ваканции по 3-4 пъти на година включително и междуконтинентални.
-Работодател.
Списъка е дълъг да продължавам ли?
Спирам дотук че ще засенча Алекса.:)
Бахмааму, кога Хъл е станал столица на Канада и да не съм разбрал? :shock:

Я кажи на кого си "работодател"? На местните ракуни и катерици сигурно. :lol: :rotfl:
Hullman

Мнение от Hullman »

Е как може имота да е срещу този на П.М. и да не е в столицата?
Досега искахте да знаете кои са партнарите на Хълман сега искате да знаете и за работниците.
Хълман има 4 гишета на които да обслужва клиенти едновременно ясно е че не работи сам на тях докато през това време пише във форума.:)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Hullman написа:Е как може имота да е срещу този на П.М. и да не е в столицата?
Досега искахте да знаете кои са партнарите на Хълман сега искате да знаете и за работниците.
Хълман има 4 гишета на които да обслужва клиенти едновременно ясно е че не работи сам на тях докато през това време пише във форума.:)
Мухахахаха, голям смешник си ти Хълц. Дори в банков клон трудно могат да се видят четири гишета, какво остава за чейндж дюкян, в който я влезнат трима души днес, я не влезнат. По въпроса за имота - обади ми се когато Хъл стане столица. :lol: :rotfl:
Hullman

Мнение от Hullman »

Да изреждам ли никовете на хората от форума които са били при мен и могат да потвърдят за 4-те гишета. Тези хора не са един или двама.:)
Може и на бас да се хванеш дали Хълман има 4-ри отделни гишета.
Във форума също има и снимка. Ако искаш пак ще я пусна.
Като ви казвам че Хълман заслужава поздравления повече от тези на Алекса Хълман не се шегува.:)
В моя бизнес не е важно колко човека влизат а какво правят. Дори и да са 3-ма като донесат по един чек за 200 - 400 К те май станаха 1 М.:)
Сложи сега така лекичко 0.5 % маржин за да не кажа 1- 2 % и виж какво става.:)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Hullman написа:... и виж какво става.:)
Виждам - прехвърчат искри от контакта. :lol: :rotfl:
bateto

Мнение от bateto »

Тойота корола с остатъчна стойност 5-6000 д. и дървена барака на изплащане.Малей ,то това ли бил критерият за успех ,ми то по тая логика значи и аз съм успял ,както и 80% от канатците.кой тук няма ламарина и барака да плаща,даже аз съм и по успял щото влача и от квартиранти. :lol:
малки хорица ,малки идеали :o
M@ria

Мнение от M@ria »

Простете за любопитството, но много ми се иска да разбера какви са идеалите на такива големи хора, като Батето, Монни, Петер_Пан... Все не са удоволетворени, и се чудя какво ли би ги накарало да се чувстват щастливи.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

M@ria написа:Простете за любопитството, но много ми се иска да разбера какви са идеалите на такива големи хора, като Батето, Монни, Петер_Пан... Все не са удоволетворени, и се чудя какво ли би ги накарало да се чувстват щастливи.
Предполагам идеала на батката е да го направят шеф на агенция "Митници" и да посреща новопоканачени българи лично на летище София. През свободното си време да наглежда хотелчето на морето, както и да отскача чат-пат до Тенерифе и Майорка. :lol:
bateto

Мнение от bateto »

удовлетворението и щастието мила изобщо не могат да се измерят с една барака и купчината ламарина паркирана пред нея.
ако това им е критерия за успеха и успеваемоста на някои хора жална им майка.
ако те интерисува какво според мен е разбирането ми за успеха ще ти го кажа резюмирано в едно кратко изречение.
-да се чувстваш свободен и независим и сам да си пишеш работното време. :wink:
наличието на пари и материални срества е необходимо условие за постигането му ,но е само едно стъпало и по точно третото от стълбицата която води до него.първите две са здраве и трезв ум.а има и още няколко, но тях ще ти ги кажа някой друг път.
други въпроси. :wink:

аз така мисля ,за другите не отговарям,макар и тук сред пишещите да има и поне още един мислещ като мен ,но умишленно няма да му спомена името.и без друго е достатъчно мразен и обиждан заради постигнатия си успех. :lol:
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

Hullman написа:
оздравявам те също за смелостта да споделиш публично личната си равносметка!
Мисля, че е супер сред целия негативизъм, с който продуктивните мрънкала пълнят форума, да дадем кураж на кандидатите за Канада, особено на тия, които като мен и теб, идват тук не по икономически причини
Ами Хълман няма ли да го поздравите? Той това прави вече 8 години.:)
ше те поздравиме ,как не .лично аз те поздравявам ,за всичко което си постигнал ,повече такива хора ни трябват ,те са пьтеводни звезди за новите имигранти .поздравявам те и за смелоста която имаш да изразяваш различно мнение и твьрдоглаво да отстояваш позиция .жалко че не сме били заедно на някоя сбирка на бг територия ,това щеше да е светьл пример за смелост и храброст едновремено ,немаше да минеш само с една бутилка :wink:
THE LAST LINE OF DEFENSE
Заключено