100%? 50%? 10%?
Има ли скъсани и каква е тяхната съдба?
Поздрави!

в смисъл ги скъсаха ли? И що да е трудно да те скъсат. Може и na 20те въпроса да отговориш и само на един ако сбъркаш (17 номер) и те късатIRA написа: Мъжът й ходеше да се обяснява нещо, но им казаха да си ходят.
Теста е елементарен, ИРА е права че човек трябва доста да се "постарае" за да го скъсат. Доколкото знам, в такъв случай има интервю със имиграционен съдия на който трябва да обясниш защо са те скъсали на теста и той/тя решава дали все пак да не ти дадът гражданство.balbi написа:Имате ли идея каква трябва да е успеваемостта на теста, за да бецоме канейдиън ситизен?
100%? 50%? 10%?
Има ли скъсани и каква е тяхната съдба?
Поздрави!
Ìîæå ñúùî äà ñå ïî÷àêà äî íàâúðøâàíå íà 50 ãîäèíè - òîãàâà íÿìà òåñòîâåKoko написа:...Òåñòà å åëåìåíòàðåí, ÈÐÀ å ïðàâà ÷å ÷îâåê òðÿáâà äîñòà äà ñå "ïîñòàðàå" çà äà ãî ñêúñàò. Äîêîëêîòî çíàì, â òàêúâ ñëó÷àé èìà èíòåðâþ ñúñ èìèãðàöèîíåí ñúäèÿ íà êîéòî òðÿáâà äà îáÿñíèø çàùî ñà òå ñêúñàëè íà òåñòà è òîé/òÿ ðåøàâà äàëè âñå ïàê äà íå òè äàäúò ãðàæäàíñòâî.
Да. Тя не успя името да си напише. Мъжът й ходи, говори...ама накрая казаха не и той си тръгна с нея. Не знам защо и той си тръгна, защото той си беше минал теста. Както писах преди при нас всико беше наведнъж.sasho71 написа: в смисъл ги скъсаха ли? .
Благодаря на всички!anito написа:има едни 3-4 въпроса накрая, на които трябва задължително да отговориш вярно, но те са зададени по такъв начин, че както каза Ира, доста трябва да се постараеш, за да ги объркаш. От другите май беше на 12 да познаеш.
При нас абсолютно всички имаха разговор след теста с агент, и както чувам, и при всички мои познати е било така. Иска да се увери, че наистина си бил тук 3г., което е супер тъпня, след като са имали 15 месеца да те проверяват. Ние имахме проблем, защото не си носехме старите БГ паспорти. Ама как да ги носим, като ги сменяхме в БГ и имаше ваъзможност да ги задържим само 6 месеца, след това плащаш като поп, ако не си ги върнал. И тиквеника: ама как, тук и други българи са минавали и са си ги представяли... Ми точно ние като ги сменяхме, законът беше такъв, 1 ден преди това или след това не знам ...
Ако те скъсат, пак се явяваш, но след 1 год. Нещо такова беше.