Пътуване до Ниагарския водопад от Торонто
Пътуване до Ниагарския водопад от Торонто
Здравейте, интересуваме как е най добре да се пътува до там и колко е разстоянието, защото ще бъдем с две деца. Дали с кола под наем или има и друг вариант, кое е най-добре? Дали да спим там една вечер или може за един ден да отидем и да се върне....? Ние все още сме в България, но май месец живот и здраве ще бъдем там и то за кратко, та ми се ще да отидем и до там. Благодаря!
140 km горе долу
един ден стига от торонто
кола по наем е удобство
или greyhound, но излиза по скъпо
http://www.greyhound.ca/scripts/en/Tick ... /Step4.asp
един ден стига от торонто
кола по наем е удобство
или greyhound, но излиза по скъпо
http://www.greyhound.ca/scripts/en/Tick ... /Step4.asp
Кола под наем е наистина удобство и сигурно ще ви излезе по-евтино от рейса, щото така или иначе ще плащате за 4 човека. Проблем мисля че ще е обаче да си наемете кола без кредитна карта. Веднъж съм наемал кола от AVIS и искаха кредитна карта задължително. Освен ако имате някой познат с такава да наеме колата, но пък незнам дали някой от вас пък ще може да я кара тогава.
Ние бяхме там миналата седмица. Пътувахме от Монреал От Торонто без провлем пътя за 2 часа със спирани по разните крайпътни сервизи за хапвани и малки да ходи до тоалетна. Може да отидете и да си върнете за един ден без проблем. На малкиа той е на 4г. най-много му хареса птичарника с папагалите не се впечатли толкова много от водопада то и беше студено още
Един съвет храната по ресторантите в Ниагара е страшно застояла и на всичкото отгоре е зверски скъпа единственото неща което става за ядене са пици и хамбургери. На центъра в Торонто хапнахме стархотно за 60$ а на Ниагара за нещо което беше умряло преди 100години и нe бяхме докоснали дори ни искаха 160$
Приятно пътуване
Един съвет храната по ресторантите в Ниагара е страшно застояла и на всичкото отгоре е зверски скъпа единственото неща което става за ядене са пици и хамбургери. На центъра в Торонто хапнахме стархотно за 60$ а на Ниагара за нещо което беше умряло преди 100години и нe бяхме докоснали дори ни искаха 160$

Приятно пътуване