какво става бе хора, да не ви изпопадаха зъбите от имиграцията

Hullman написа:С други думи след много внимателен анализ избрахме нещо за което платихме повече от колкото ако бяхме избрали да работим за себе си или да получим цялата заплата без бенефити и ние да се застаховаме където намерим за добре или да платим кеш на зъболекрая.
Не трябва да е стоматолог, за да оцени некадърността на един човек. Все едно трябва да си фаянсаджия за да оцениш кьоравата работа като видиш падащите плочки след първото пускане на водата!s.b. написа:да не си стоматолог, че така умело уценяваш професионализма и
е това е проблема на нашто племе-дай ни да критикуваме, ама в градивен план НУЛА.
При Юлияна бях 3 месеца без 3 дни с отворен зъб...липса на часове ... Мхммм... Сега тоз зъб го няма... Ноу комънт!iliana написа:Леле мале, 30-40 дни с отворен зъбs.b. написа: На жена ми и се случи същото-90 кинта, час след 30-40 дни
Доволна е.![]()
![]()
![]()
На мен ми падна пломба около обяд, до 6 часа вечерта на същия ден вече си имах нова.
Обаче зъболекаря е в Отава, затова не ви давам координати (питането беше за Монтреал).
Абсолютно!!!AnnaR написа:Аз съм много доволна от Александър Димитровски.
wiki.bgcanada.com
Mдаа, и аз бях така, даже по-зле. Започна ми зъба март и го завърши на 23 октомври.. Следващите посещения ще са при друг зъболекар.balbi написа:
При Юлияна бях 3 месеца без 3 дни с отворен зъб...липса на часове ... Мхммм... Сега тоз зъб го няма... Ноу комънт!
при мен беше същото в продължение на 8 месецаflash** написа:Mдаа, и аз бях така, даже по-зле. Започна ми зъба март и го завърши на 23 октомври.. Следващите посещения ще са при друг зъболекар.balbi написа:
При Юлияна бях 3 месеца без 3 дни с отворен зъб...липса на часове ... Мхммм... Сега тоз зъб го няма... Ноу комънт!
В началото ( 2001 г) когато отидох при нея много добре работеше, но сега джаста- праста ... изпуска инструмети, бърза и след няколко месеца пак при нея за същия зъб или за друг правен от нея...