относно трудова книжка

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
deska

относно трудова книжка

Мнение от deska »

здравейте,съпруга ми е военен итака те нямат трудови книжки а пенсионни.а в тях не пише каква му е длъжноста ,а само званието аз ще я заверя при нотариус и после превод ама дали ще му признаят стажа да няма проблем .има ли хора които вече са минали това.и ако трябва нещо допълнително да изпратя.благодаря предварително.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Не, няма да има проблем.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
deska

Мнение от deska »

благодаря ти ivanco13 за бързия отговор а след това когато трябва да се изпращв длъжносна характеристика задължително ли трябва да е подпечатана от поделениети или може само да се подпише пред нотариус и после превод.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Не ти е нужен нотариус за характеристиката. Подписа на този който я пише е достатъчен. Печата също не е задължителен.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
deska

Мнение от deska »

БЛАГОДАРЯ ТИ
ФИЛИПОВА

Мнение от ФИЛИПОВА »

Моят съпруг беше военен и имахме същите притеснения като вас. Пенсионната книжка е напълно достатъчна за доказване на трудов стаж, но се уверете, че е попълнена до момента на представянето й. Защото неговата не беше попълвана от няколко години. Обясниха му, че практиката била да се попълва наведнъж при пенсионирането. :roll: Та той специално беше помолил да му я направят. Освен това не може да се изнася извън поделението, та на интервюто носехме само копие, което на всичкото отгоре не можахме да заверим нотариално. Нямаше проблем, мъжът ми обясни на офицера ситуацията, той от своя страна прояви голямо разбиране. Относно длъжностната характеристика за Букурещ - мъжът ми си я написа сам на аглийски и се подписа. Изпратихме я с другите документи в Румъния и не са ни искали нищо повече. Явно е било достатъчно.
Поздрави и успех!
deska

Мнение от deska »

БЛАГОДАРЯ ти Филипова много благодаря за оговора.успех и лека процедура.
Публикувай отговор