Риболова в Канада
-
- Обратна връзка:
Ухаа, заформя се тука рибарска среща във форума. Хубава идея да споделим опит. Идеята за излет с лодка за щука и на мен много ми допада. И съм мераклия, но за жалост нямам други съмишленици.
Аз миналите лета често ходих на реката над Лавал, и доста рибки съм хващал. Предимно сом (малък и среден около 50см дълъг) и костур средна работа. Ама от брега като се хвърля така е. Веднъж и змиорка ми закачи, туй животно дърпа повече от рибата като вземе да се мята и гъне, няма спиране. Пак на тая река на мястото където ходя едни познати изкараха миналата година 2 4увала риба
Да ги питаш за какво им е толко риба, ама са я скъсали.
За шаран съм чувал че има големи някъде към рив сюд, но не съм ходил. Един приятел ще ме води уж тая година.
Сега съм се навил и аз за щука да хвърлям, ама лодка трябва да му се невиди. Абе туй щуката е доста нападателна и не подбира много много. Поне от тия филмчета дето ги има тука.
http://www.ontariofishingreels.com/nort ... ideos.html
Засилва се и атакува, не се колебае. Това е мое наблудение, без дори да съм ловил щука.
Чао наслука на рибарите!
Аз миналите лета често ходих на реката над Лавал, и доста рибки съм хващал. Предимно сом (малък и среден около 50см дълъг) и костур средна работа. Ама от брега като се хвърля така е. Веднъж и змиорка ми закачи, туй животно дърпа повече от рибата като вземе да се мята и гъне, няма спиране. Пак на тая река на мястото където ходя едни познати изкараха миналата година 2 4увала риба

За шаран съм чувал че има големи някъде към рив сюд, но не съм ходил. Един приятел ще ме води уж тая година.
Сега съм се навил и аз за щука да хвърлям, ама лодка трябва да му се невиди. Абе туй щуката е доста нападателна и не подбира много много. Поне от тия филмчета дето ги има тука.
http://www.ontariofishingreels.com/nort ... ideos.html
Засилва се и атакува, не се колебае. Това е мое наблудение, без дори да съм ловил щука.
Чао наслука на рибарите!
Баща ми миналата година хвана на една река над Сен Савьор щукле около 120 см. Там по принцип вадим костури и едни такива като мрени с мустаци, които не надвишават 40-50см....- това са най-големите, които аз съм хванал там. От къде се е взела тази щука не ми е ясно още повече, че реката ми изглежда сравнително плитка...
Re: Риболова в Канада
Я да раздвижа малко темата ,че ме засърбяха ръцете вече.Да падат тия ледове и да се разходя най-накрая за риба тука.Да се запозная с местните риби дето се вика.Предимно на спининг ме интересува,така че всяка информация за хищни риби около Монреал ще ми е полезна.
Изпратени документи във Виена- 13.06.2011г.
Получени документи във Виена- 17.06.2011г.
Accuse- 07.10.2011г
В листата на чакащи интервю-05.10.2012г.
Покана за интервю -24.01.2013г.
Интервю - 05.04.2013г. , 14.30ч.
.
.
.
Кацане в Монреал:14.01.2016г.
Accuse- 07.10.2011г
.
.
.
Re:
Свилко ще ме прощаваш за окъснелия с няколко години отговорSvilko написа:balbi, туй скромно щукле от брега ли го вадихте или с лодка?

От брега! Както казах не знам от де се появи точно в тази река. Доста плитка е за подобни индивиди...
Къде живееш? Няма да идвам на гости - да знам накъде да ти ккажа да ходиш най-близоmaranzika написа:Я да раздвижа малко темата ,че ме засърбяха ръцете вече.Да падат тия ледове и да се разходя най-накрая за риба тука.Да се запозная с местните риби дето се вика.Предимно на спининг ме интересува,така че всяка информация за хищни риби около Монреал ще ми е полезна.

В Монреал..
На Van Horne сме.Но то е ясно че ще се ходи нанякъде с колата за риба.Даже и рибари намерих тука вече,остава да си взема и въдица(макара си имам) и да ги почваме.

Изпратени документи във Виена- 13.06.2011г.
Accuse- 07.10.2011г
.
.
.
Accuse- 07.10.2011г
.
.
.