Medicinskite pristignaha!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Kali

Medicinskite pristignaha!

Мнение от Kali »

Dnes pristignaha medicinskite. eto i datite za sravnenie: na 12.01.04 ni zavedoha dosieto i si poluchihme barkodovete kam 20.01. statusa ne sam go proveriavala zastoto chetoh vav foruma che mnogo chesto nisto ne pokazva ili pokazva neviarna informatzia. Molia niakoi koito veche e minal po tozi pat s detza da mi kaze dali tova svedenie za imunizatziite na detzata se popalva ot lichniia lekar ili da nosim imunizatzionite pasporti na detzata i v sofia ste gi nanesat?
margim

medicinskite pristignaha

Мнение от margim »

na nashite medicinski ne ni iskaha imunizacionnia pasport na deteto, nito popalniha spravkata za imunizaciite, koiato beshe izpratena s drugite formuliari. d-r Savcheva ni obiasni da go pazim i da go vzemem s nas, kogato zaminem, shteli da gi poiskat pri pristiganeto v Canada. Za vseki sluchai obache si vzemete vsichki neshta,kato otidete da pravite medicinskite, az gi biah vzela.Uspeh!!!
momo

Мнение от momo »

И ние бяхме взели картона, но се оказа, че не трябва.
Но да не забравите детето...То ще мине само през очен, уши нос гърло и Савчева. Джбре че не се налага да ги бодат и рентген!

Успешни медицински
Kali

Мнение от Kali »

Blagodaria vi mnogo za otgovorite. veche se biah pritsnila.
Аватар
sve
Обратна връзка:

!

Мнение от sve »

Bravo !!
Успех на медицинските ! дано скоро чакате визи !
mariya

Мнение от mariya »

Аз имам две деца-на 7 и 16 години.Когато бяхме на медицинските ни попълниха справката за имунизациите и на двамата .Тук тази справка ще ви трябва .От училището поискаха да представя документ какви имунизации имат .Според мен трябва да имате този формуляр непременно.Освен това документът е на английски ,така че няма нужда да се превежда .
Заключено