Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка?????????????

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

monny написа:
anju написа: Да ама тез хора сега си работят а пък ти питаш в съседния форум как да се замъкнеш към Монтреал и да заживeeш с по 600 $ на месец.
Не знам кой е идиота, още повече и щом си плащал за кооп. Къде го намери тоз малоумен кооп, има толкова много безплатни.
не съм казвал че съм ходил на кооп, а че проверих, още написах че изкарвам около 2500, което за "тез хора" е мечта, ако някога започнат да им плащат е не повече от 1500, в Монреал искам да отида по други причини,
не мога да разбера защо непрекъснато някой дава собствения си опит за съвет само ако се е прее*ал, както с този кооп, може би за да не е сам

Абе ти докато питаше тука, самолета излетя бе Мони :D
Аватар
galin
Обратна връзка:

Мнение от galin »

Абе ти докато питаше тука, самолета излетя бе Мони :D[/quotе
То ако от ваше село има само един седмично самолет за Торонто.........то между Торонто и Монтреал са на всеки 30 минути........ :D
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

galin написа:Абе ти докато питаше тука, самолета излетя бе Мони :D[/quotе
То ако от ваше село има само един седмично самолет за Торонто.........то между Торонто и Монтреал са на всеки 30 минути........ :D

Абе и ако на тебе ти беше казал някой за"чувство за хумор"например,нямаше да броиш самолетите сега... :D
smotan

Мнение от smotan »

18 pyti, без да сме преуспели. Смятай като преуспеем какво ще е! :beer:
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

егати темата /хихихихи
аз през ве4ер ходя на нощно каране(сноуборд) на местните планини.
мога да кажа 4е познавам поне 10-15 Българи които постоянно си ходят на ски и не са кой знае какви милионери.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Публикувай отговор