Дал му ги в БгМoнтреала който пък ги е взел от банката коятo пък му дала на него малкo възнаграждение за намирането на клиент .

Толкова ли не можете да разберете какво се опитваме да ви кажем или може би не искате?Hullman написа:Оставете го човека на мира да си се стреми към каквото си иска?
На вас какво ви пречи че се стремял?
От къде знаете че и съфорумника не е добър зъболекар или лекар като дядото на незнам кого си?
Точно така. Добрия специалист лекар, зъболекар или какъвто там е трябва да се стреми към по добро.
Иначе става следното. Много добрия зъболекар от България който има супер репутация, много клиенти и печели добре живее в най скапаната част на Кот Де Неж заедно с необразованите бежанци от Шри Ланка.
На мен това не ми звучи добре за репутацията на добър лекар.
bateto написа:ей изядохте човека с парцалите маа му стара.оставете го на мира та да ми отговори на въпроса дето му зададох,как за 20 месеца се правят 300К ,та и аз да се светна и да ги направя ,че моите 800 дни отдавна свършиха ,а аз все още не съм ги стигнал.
ако някой друг има идея как за 20 месеца може да се купят къща и две коли може също да обмени опит ,че нещо ме мързи да бачкам вече.
ablood написа:Искате да ви кажа как съм си купил къща 20 мес след идването си?
Всеки който иска да бачка, вместо да стои на социял, трупа данъчен кредит. В един сладък момент си надежден и ти дават ипотека. Вадиш някаква сума за първа вноска (колкото повече, толкова по-добре) и си купуваш скромна къща за 120-160К. След 5-10 години като се устроиш по-добре (и си я изплатил наполовина) се местиш в по-голяма и луксозна.
В момента вместо наем изплащам собствен дом.
В CDN живях до детската болница, ходил съм на гости срещу гробищата... същата работа. Мърсотия и мизерия. Защо почти няма местни? Всичките са се изнесли отдавна. Сградите около университета не ги бройте - НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ЖИВЕЕ ТАМ. Но дори и те пазаруват в черното MAXI.
Blato - ако исках да кажа, че всички живееще в CDN са прости селяндури, щях. Недей да ИЗКРИВЯВАШ ДУМИТЕ МИ! Има много готини хора на които не им харесва, но просто още не са готови.
Но, ако говориш български, който 70% от сънародниците ти не разбират......
aseto - роден за политик! Говориш на ВИЕ на място където приетият (от и за всички) тон е ТИ. Извличаш селективно негативизмите от коментара ми, интерпретирайки думите ми по грозен, различен начин.
Да, признавам - слабост е и е грозно да подчертавам, че съм кореняк Софиянец. Може би избивам комплекси, грозен съм или плешив. Но никой не отговори смело - "Аз съм от малък град, говоря на диалект, но съм горд и съм постигнал много в живота!" Само се сочите един друг и се наричате селяни, включително и нас.
Е какво - на всеки, който му харесва там, предпочита градския транспорт и не си е купил къща на изплащане - т.е. всичко, което на теб не ти се нрави, е мизерник ли?Изтърпях с погнуса да ми свърши кофито и излетях с писъци от тази цигания. Сега като ходя да си взимам пощата се стряскам от мърсотията и мизерията в сравнение с новия ми квартал.
Има едно правило - където пуснат метро и удобен транспорт, се навъждат чернилки, жълти, новопристигнали, и изобщо всякакви мизерници, нямащи пари за кола.