Суша в Монреал!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
MoHTpeal_boy

Суша в Монреал!

Мнение от MoHTpeal_boy »

От стреса с адаптацията пресуших бутилките с ракийка , а съм само от 2 седмици в Монреал. Help

Гледам и цъкам на цените в местните магазини за алкохол , моля ако някой може да ми каже от къде мога да си намеря ракийка тук.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

отиваш до отава в LCBO магазините и там има поне 10 вида ракии, които в повечето случаи са доста по добри от българските. В противен случай някой монреалец българин дето си вари на балкона. :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Сашо, чети бе човек. Човека пита за МонТреал. А както знаем, в МонТреал LCBO нема. Епа нема! Имаме си SAQ (да не се бърка със SAAQ)
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Странджата

Мнение от Странджата »

Изловиха ги бойчоо , изловиха ги ракиджиите , като шумкари ги изловиха...Минавай на западни питиета , не са чак толкоз скъпи :wink:
Аватар
paparazzo

Мнение от paparazzo »

е не като шумкари-първо бил там нелегално-добре-после друг българин го издал-добре-ама да ти намерят 300000долара в жилището-сори обаче този е пълен дебил....
:D
-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....
Аватар
MoHTpeal_boy

Мнение от MoHTpeal_boy »

Ми да най-вероятно ще се минава на западни питиета не че е кой знае колко скъпо но при положение че не съм дошъл с бая много пари си смятам всеки долар.Благодаря ви много въпреки това за отговорите!
bateto

Мнение от bateto »

купуваш една 5 литрова тенджера под налягане ,една медна тръба и една пластмасова шлаука от рено/хом депо и си конструираш мини казан.
от 2 кила стафиди и 2 кила захар с малко мая за хляб ,ако не изкараш 2 литра ракия батето да не ми е името.
аз преди да се ;изуча; така спасявах положението.
мини на плаза кот де нейж на българското бистро и питай рускинята за ракия,тя ако няма ще те прати при някой който има.бизнесът все още не е спрл,само малко по вече предпазливост. :wink:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Independent написа:Сашо, чети бе човек. Човека пита за МонТреал. А както знаем, в МонТреал LCBO нема. Епа нема! Имаме си SAQ (да не се бърка със SAAQ)
да де, аз затуй го пращам до Отава, там има ЛЦБО и съответно най различни ракии-тъй хем ескурзия ще направи до кепитъла на Кенада, хем ракиийца ще си вземе :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Публикувай отговор