bateto написа:ами верно ли е това.мои познати с деца са ми разказвали за тукашните детски градини.направо им се реве на хората,казват ,че децата спели на пода в/у някакви дюшечета ,нямали легла ,така било във всички детски градини,а някъде даже нямало и маси и се хранели на килимчета на земята както през средновековието в китай и япония.леле и чипата история,уж дойдохме в богата канада ,а децата нямат легълца в детските градини и спят на пода.

Виждам,че си мнооого информиран

,но аз пък не съм чула дете да изпада в истерии сутрин,защото отива на детска градина,както се случва 90% в БГ, или дете да сънува кошмари,а родителите да казват,че причината е детската градина,както го има в БГ,тук децата са щастливи и обичат да ходят на градина,защото за тях се грижат добри хора,а не изнервени и злобни учителки,както е в БГ

...даже не е и смешно

,а си е направо трагично

И виж колко си елементарен,това няма нищо общо с богатството на една държава,а с това,че тук се дава пълна свобода на детето...не мога да повярвам този кой го е пуснал в Канада

,най-важното е детето да се чувстава добре,а на който му се искат балдахини и коприна да си гледа детето в къщи

.