преместване от Торонто в Монреал
пич, не знам, ама явно много някой те е обидил , може би не си намерил подходящата работа, бил си на ниско платена и т.н. Логично е да си разочарован, кофти работа, малко пари...Ама да ми казваш че тук е единствената цел да ти вземат парите БЕЗ да ти доставят съотвтното удоволствие/услуга е смешно. Правя няколко извода, че или не си ходил никъде, и не са ти стигали парите и сега ми говриш наизуст или ти самия си попаднал в някаква матрица. Тааа за катерицата на Мадона не мога да кажа, концерта го гледах от далеч, Кристина Агилера никога не е имала искуствени цици, поне съм бил на един от първите редове и съм я скивал от близоmonny написа:скоро не бях влизал в този форум да се посмея с писанията на Сашо,
пропуснал си да отбележиш измежду местата за забавления Маси хол там може да забележиш отблизо бръчките на Ани Ленъкс, в Еър Кенада трудно може да хвърлиш поглед до проскубаната катерица на Мадона или изкуствените цици на Кристина Агилера, виж на хокея си заслужава да ти замръзнат топките заради поредбата загуба от 40 години насам на Торонтовия кленов лист
да не продължавам нататък защото навсякъде могат да ти вземат парите, което им е единствената цел, а не да ти доставят удоволствие

В крайна сметка всичко до пари опира, нали знаеш. Ако бъхтиш цял ден за по 7$ и се прибираш на 4 крака, много ясно че Мадона и свирка да ти напраи пак няма да си доволен.
Аз ти направих едно приемрно сравнение Торонто -София, направи ми и ти едно в полза на София и тогава ще спорим. И само не ми изтъквай че предпочиташ да гледаш Ивана на живо, отколкото световно известно звезди, че много ще почна да се смея. И запомни че тука ВСИЧКО има, ама абсолютно всичко, дори и ракия, по-хубава от българската

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аз пък снощи гледах Брус Спригстийнsasho71 написа: И само не ми изтъквай че предпочиташ да гледаш Ивана на живо, отколкото световно известно звезди, че много ще почна да се смея. И запомни че тука ВСИЧКО има, ама абсолютно всичко, дори и ракия, по-хубава от българскатаСтига да знаеш къде да го намериш и колко може да платиш.

Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
monny написа:не знаеш ли че българина по традиция за таковата.. удовелствието де, не обича да плащаSugarplum написа: Ти като как разбираш удоволствието? Да речем платеното и това за което не се плаща :idea:
Да Монни ,да.То толкова му е и удоволствието.Тук дали си чул да казват"You get what you paid for"
май верно живееш в Матрицата -sasho71 написа: за катерицата на Мадона не мога да кажа, концерта го гледах от далеч, Кристина Агилера никога не е имала искуствени цици, поне съм бил на един от първите редове и съм я скивал от близо ....... направих едно приемрно сравнение Торонто -София, направи ми и ти едно в полза на София и тогава ще спорим. И само не ми изтъквай че предпочиташ да гледаш Ивана на живо, отколкото световно известно звезди, че много ще почна да се смея. И запомни че тука ВСИЧКО има, ама абсолютно всичко, дори и ракия, по-хубава от българскатаСтига да знаеш къде да го намериш и колко може да платиш.

в България идваха и продължават да ходят много от "световно известните звезди" , а за чалгата въпреки че съм и върл противник не мога да не призная като експерт

всъщност май изобщо не схващаш за какво говоря - като се движиш по улиците на Монтреал се усеща дух, настроение, живот , по улиците на Торонто може да видиш хора призраци половината от които цигани
амчи като няма какво да каже друго...mama_kenga написа:Какво си се захванал с циците на Агилера и катериците на Мадона - всичко друго го оправи, само това ти остана.
характерно е също така, че който не му изнася и веднага се започва "тия мангали, тия цигани...", абе все те ни пречат...
абе ти щом мислиш че 210$ са супер голяма сума за един концерт, и са много "впечатлителни" и непосилни за теб, знаачи положението при теб наистина е зле и ще трябва верно да се прибереш в БГmonny написа:май верно живееш в Матрицата -1.Кристинка направи циците още преди няколко години...2. явно искаш да впечатлиш колко пари си похарчил и колко по напред си седял
......

Аз разбирам да съм седял на 3 ред на НБА и да съм дал 1600$...туй вече си е сума.
sasho71 написа:абе ти щом мислиш че 210$ са супер голяма сума за един концерт, и са много "впечатлителни" и непосилни за теб, знаачи положението при теб наистина е зле и ще трябва верно да се прибереш в БГmonny написа:май верно живееш в Матрицата -1.Кристинка направи циците още преди няколко години...2. явно искаш да впечатлиш колко пари си похарчил и колко по напред си седял
......
![]()
Аз разбирам да съм седял на 3 ред на НБА и да съм дал 1600$...туй вече си е сума.
ех, добре работи Матрицата,
ще ти отворя една тема да се изложиш /обясниш/ колко добре живееш в Торонто и какви пари харчиш

някой не е ли започвал скоро Кофи да ме светне как стоят практически нещата, защото искам да подобря френския /да не се разбира двусмислено

-
- Обратна връзка:
аз ходих onzi den на евалуешана за кофито
заяздаха malko се с кацането и живеенето ми в торонто
ппървият въпрос беше а вие сте в кебек от н години
не, първо бъх в торонто
сравнете двата града, в кои провинции си търсите работа, ще се връщате ли в онтарио,
имат на компа данните за езика от интервюто в софия на к аз имам 10/12 та обяснявах как съм го забравила
а те вярваме че бързо ще го възстановите
welcome to kofi
заяздаха malko се с кацането и живеенето ми в торонто
ппървият въпрос беше а вие сте в кебек от н години
не, първо бъх в торонто
сравнете двата града, в кои провинции си търсите работа, ще се връщате ли в онтарио,
имат на компа данните за езика от интервюто в софия на к аз имам 10/12 та обяснявах как съм го забравила
а те вярваме че бързо ще го възстановите
welcome to kofi
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854