Медицински-въпрос?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
vanesa81

Медицински-въпрос?

Мнение от vanesa81 »

Имам следния въпрос;
При получаването на медицинските формуляри някой да е получавал един лист на който е прикрепен с телбод фиш, подобно на касов бон на който е отбелязано следните плащания:

Payment

Currency/Devise: Euro:

Direct Deposit 375
Direct Deposit 375
Direct Deposit 100

Total: 850.00

Това такси за виза ли е? Става въпрос за 2-ма възрастни и 1 дете! След ок на медицински лис е плаща?
Благодаря за отговорите!
smotan

Мнение от smotan »

тази е за разглеждане на документите и вече сте я платили в юнионбанк; за виза е рано още, дано скоро да ви се наложи и нея да плащате :)
калпазанка
Обратна връзка:

Мнение от калпазанка »

Това е като касов бон, че си платила тази сума :D .
Трябва да си малко луд, за да не полудееш съвсем!!!
vanesa81

Мнение от vanesa81 »

Много ви благодаря...аз съвсем се обърках с тия сметки,че забравихме.Мерси. Бърза процедура и на вас!!! :)
deska

относно парите

Мнение от deska »

здравейте ама защо сте платили толкова парички нали за водещия кандидат е 350 д.и по 150 д.за всички други членове на семейството.моля поправете ме ако греша.
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Деска , след като долара взе да пада през лятото, май беше, цените на административната такса и на визите беше сменена в ЕВРО, съответно 375 Е на възрастен и 100 Е на дете, а визите ако не се бъркам са 330 Е на възрастен, за деца няма:)
Така че събирайте повечко ЕВРО :wink:
Изображение
deska

относно паричките

Мнение от deska »

и така сега като подаваме документите колко парички трябва да внесем до виена като сме двама възрастни и две деца .моля пишете ми в саита пише 375 д за водещия и 150 д за всички които го предружават.а може и аз данесъмразбрала.благодаря ви
Публикувай отговор