kakvo da pravia ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
margim

kakvo da pravia ???

Мнение от margim »

na etap sam chakane pismo za viza - veche treti mesec. pratih im fax i e-mail predi edna sedmica sas zapitvane, no oshte ne sa mi otgovorili nishto. kakvo da pravia? da im dosagdam li s e-maili
momo

Мнение от momo »

Здравей!
А провери ли си статуса?
Според мен те решават кога да пишат, вярно много е изнервящо, аз също ги бях помолила да ми потвърдят, когато получат плащането за визите, но вече 11 дни нямам отговор и не знам какво става. Така че повечко търпение е само от полза.
ivaiilo

Мнение от ivaiilo »

Аз също опитвах доста пъти да се свържа с посолството - факс, писма и e-mail, но така и на получих отг.Когато платих и визите също писках потвърждение за получена сума, но ... го получих 3 месеца по-късно с мед. формуляри.
Ще се наложи да чакате, три месеца не са много, аз получих писмото за визи горе-долу по това време.
Търпение
Иваъло
снимки от Ванкувър.
http://ivaiilo.myphotoalbum.com/albums.php
Tsanko

probwaite s telefonno obajdane.

Мнение от Tsanko »

wqrno e 4e kogato te iskat togawa ti se obajdat.

w moq slu4ai se zagubi to4no towa poslednoto pismo, ili prosto sa zabrawili da mi go izpratqt,
ta sled 2 sedmici uporito zwanene se swarzah uspe6no s posolstwoto 1 mesec predi da mi iztekat medicinskite. rezultata be6e skorostno izpra6tane na pasporti s UPS i sa6to taka skorostno nabiwane na wisa.

saweta mi e prowerka online na statusa i kontrolno zwanene po telefona. USPEH.
Spoko, i Levski e bil imigrant.
Заключено