kakvo da pravia ???
kakvo da pravia ???
na etap sam chakane pismo za viza - veche treti mesec. pratih im fax i e-mail predi edna sedmica sas zapitvane, no oshte ne sa mi otgovorili nishto. kakvo da pravia? da im dosagdam li s e-maili
Аз също опитвах доста пъти да се свържа с посолството - факс, писма и e-mail, но така и на получих отг.Когато платих и визите също писках потвърждение за получена сума, но ... го получих 3 месеца по-късно с мед. формуляри.
Ще се наложи да чакате, три месеца не са много, аз получих писмото за визи горе-долу по това време.
Търпение
Иваъло
Ще се наложи да чакате, три месеца не са много, аз получих писмото за визи горе-долу по това време.
Търпение
Иваъло
probwaite s telefonno obajdane.
wqrno e 4e kogato te iskat togawa ti se obajdat.
w moq slu4ai se zagubi to4no towa poslednoto pismo, ili prosto sa zabrawili da mi go izpratqt,
ta sled 2 sedmici uporito zwanene se swarzah uspe6no s posolstwoto 1 mesec predi da mi iztekat medicinskite. rezultata be6e skorostno izpra6tane na pasporti s UPS i sa6to taka skorostno nabiwane na wisa.
saweta mi e prowerka online na statusa i kontrolno zwanene po telefona. USPEH.
w moq slu4ai se zagubi to4no towa poslednoto pismo, ili prosto sa zabrawili da mi go izpratqt,
ta sled 2 sedmici uporito zwanene se swarzah uspe6no s posolstwoto 1 mesec predi da mi iztekat medicinskite. rezultata be6e skorostno izpra6tane na pasporti s UPS i sa6to taka skorostno nabiwane na wisa.
saweta mi e prowerka online na statusa i kontrolno zwanene po telefona. USPEH.
Spoko, i Levski e bil imigrant.