Condor

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Krem Karamel
Обратна връзка:

Condor

Мнение от Krem Karamel »

Здравейте всички,
Въпроса ми е свързан с тази авиокомпания. Най-евтиното предложение, което получихме за пътуване от София до Ванкувър е следното: 1 билет по линията София-Франкфурт с ЕрБългария, и още 1 билет билет по линията Франкфурт-Ванкувър с Condor. Пътуването е с 2 билета, предполагам, че на летището в Германия ще си получим багажа, ще си го пазим 3-4 часа, след това пак проверка и в другия самолет. Цената за двама възрастни и едно дете е около 2900лв, за 31.05.2008г.
Има ли някой, който да е предприемал подобно пътуване и какви са отзивите.
Благодаря ви предварително!
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Септември летях с тях Calgary-Frankfurt. Стават. Евтини са, но седалките са тесни. Единственното нещо дето ми хареса е, че пускат по време на излитане и кацане на телевизорите камера която е над пилотите.
:D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Sugarplum

Re: Condor

Мнение от Sugarplum »

Krem Karamel написа:Здравейте всички,
Въпроса ми е свързан с тази авиокомпания. Най-евтиното предложение, което получихме за пътуване от София до Ванкувър е следното: 1 билет по линията София-Франкфурт с ЕрБългария, и още 1 билет билет по линията Франкфурт-Ванкувър с Condor. Пътуването е с 2 билета, предполагам, че на летището в Германия ще си получим багажа, ще си го пазим 3-4 часа, след това пак проверка и в другия самолет. Цената за двама възрастни и едно дете е около 2900лв, за 31.05.2008г.
:D Ти да не си от Габрово случайно :D Лек път
bp_de

Мнение от bp_de »

От Франкфурт до Ван е наи изгодно ако полета е в делни4ен ден.
Иди на кондор.де и се убеди сам.
Кондора имат само Боинг самолети а те са тясни-1 пат летях с тях и оттогава само на АИРБУС.
то агенцията дето ти продава билети в тоя случаи може да я прескачиш- купи си сам билет за кондор и съответно София-Фра.

ако толкова се целиш в цена-
прегледаи вариянти - София Лондон -Лондон- Ван.
От Англето летят евтино Му аир ли беше му флаир -нещо то сорта .
От немско има и Аиртрансат. те са с Аирбус но 1ма 1 гадост че кацат по патя -я в Калгари ,я в Едмонтон и тва ти прави полета по дълъг с 1 час.
по горното ти го казвам от опит-летял съм 4 пъти Фра -Ван и обратно
ronni
Обратна връзка:

Re: Condor

Мнение от ronni »

Sugarplum написа:
Krem Karamel написа:Здравейте всички,
:D Ти да не си от Габрово случайно :D Лек път
първият полет ще е континентален и ще имате право само на по един куфар на човек докато ако си купите билети за цялото пътуване ще имате право на два
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Публикувай отговор