Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка?????????????
Пепон като те чета разбирам че в главата ти е същия миш маш като на управниците в БГ.
Или имаш ценни земи за продаване и нямаш завод или имаш модерен завод и нямаш земи за продаване.
Това което имат сега са ето такива работници като човека от снимката които пасват точно на състоянието на завода и на цялото положение в държавата.
Или имаш ценни земи за продаване и нямаш завод или имаш модерен завод и нямаш земи за продаване.
Това което имат сега са ето такива работници като човека от снимката които пасват точно на състоянието на завода и на цялото положение в държавата.
Аре сега, и на този му плащаха добре някъде из Рапид Виена ли, ко беше.Hullman написа: Фирма която печели добре плаща на работниците си добре.
Погледни го човека.Козината около качулката е спластена като на бездомно куче. Ти с такава качулка ли ходиш? Така ли изглеждат служителите на Opel, на Philips, които също имат футболни отбори?

Re: Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка??????????
здрасти пич ,пища ти от Буенос Аирес .няма6 идея за какво става въпрос.........ivailo1968 написа:Сто некои не каже колко пъти е бил на ски на почивка
излизал с гадже на ресторант кино
возил се е в различни коли
ИЛИ се е забавлявал а
Сто ме размивате с теи смешни канадкси заплати
Като теглите черта та кво виостава
Аз зимах 19 / h и
Мечтаех за кола в тая супер Canada дето е пишете а се водеше добра заплата
Колко от вас зимат добри пари сто ме размивате
Батето ви каза истината запомнете винаги ще бъдете емигранти и сте мечтаете да не сте данеговорим за езика винаги сте го фъфлите нема да вие като бг езика
Единственото е сппокойствието и малко сигурноста в работа за сметка на всичко останало
-
Re: Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка??????????
Поредната смешна тема
Ама да отговорим, че човека пита 
Сто некои не каже колко пъти е бил на ски на почивка- Всеки уикенд на различен курорт на ски. Ти знаеш ли колко има коло Монтреал +-250 км? 1 седмица в УСА и 2 седмици в Европа на година .
излизал с гадже на ресторант кино- мин 2 пъти на седмица , кино по рядко ,че ми писна от тъпи филми.
возил се е в различни коли - не се возим , а ги караме. 3 броя до сега , като не са 7-8 годишни брички :
Като теглите черта та кво виостава - остава достатъчно.
Аз зимах 19 / h и - абе тия смешки от де ги взе . Това от кога е добра заплата.
Колко от вас зимат добри пари сто ме размивате . Какво е добри пари ?
Много е весело, когато някой се върне в Бг и вземе да пише в Форума колко е по-добре е там, щото ходи до Бански и Пампорово и до Австрия (където м/у другото е по-евтино от Банско). Аз му вярвам на човека, щом си мисли че 19$/х е добра заплата
За него 100% е по-добре в бг . Ама не сме всички като него. 

Сто некои не каже колко пъти е бил на ски на почивка- Всеки уикенд на различен курорт на ски. Ти знаеш ли колко има коло Монтреал +-250 км? 1 седмица в УСА и 2 седмици в Европа на година .
излизал с гадже на ресторант кино- мин 2 пъти на седмица , кино по рядко ,че ми писна от тъпи филми.
возил се е в различни коли - не се возим , а ги караме. 3 броя до сега , като не са 7-8 годишни брички :

Като теглите черта та кво виостава - остава достатъчно.
Аз зимах 19 / h и - абе тия смешки от де ги взе . Това от кога е добра заплата.
Колко от вас зимат добри пари сто ме размивате . Какво е добри пари ?
Много е весело, когато някой се върне в Бг и вземе да пише в Форума колко е по-добре е там, щото ходи до Бански и Пампорово и до Австрия (където м/у другото е по-евтино от Банско). Аз му вярвам на човека, щом си мисли че 19$/х е добра заплата

"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
и аз споделям мнението ,че 19д. на час не е добра заплата,макар и за 955 от българската имиграция да е недостижима цел и постоянно задавам въпроса-дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари и кой работи за тия пари и по вече за да не се заблуждават кандидат излъганите камилчета от сл. бряг
аз започвам така -освен шофьори и дюлгери за които не е нужна местна квалификация ,всички останали е задължително да минат през местни колежи или вузове или проф училища за да стартират на 15-16д
изключвам компютърджиите ,те нека да си замълчат ,за тях правилата на играта тук са други.
аз започвам така -освен шофьори и дюлгери за които не е нужна местна квалификация ,всички останали е задължително да минат през местни колежи или вузове или проф училища за да стартират на 15-16д
изключвам компютърджиите ,те нека да си замълчат ,за тях правилата на играта тук са други.
bateto написа:и аз споделям мнението ,че 19д. на час не е добра заплата,макар и за 955 от българската имиграция да е недостижима цел и постоянно задавам въпроса-дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари и кой работи за тия пари и по вече за да не се заблуждават кандидат излъганите камилчета от сл. бряг

-