Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка?????????????

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Hullman

Мнение от Hullman »

От това дали е постижимо за 2-3 години фактите които е написал Хълман стигнахме до няколкото къщи на БгМонтреала за 10 години пребивавне в Канада.

Гледка и карта на града къде се намира на БгМОнтеала имота ви гарантирам че няма да видите или ако видите никой няма да може да я потвърди за разлика от тази на Хълман.

БгМОнтреал пусни една гледка от тези земи дето написа че си ги купил отдавна като земеделски земи а сега те станали по цени защото влезли в регулация и подобрили инфраструктурата около тях.
Да го търся ли из форума този твой постинг.:)
Пусни гледката. Стига си философствал.
Последно промяна от Anonymous на Пон Фев 25, 2008 1:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

глупаво е да спорим, след като е невъзможно с теб да се спори.

всичкото съм го казал за да ти подскажа, че не е мястото тук да си го вадиш за мерене, но явно на някой му харесва да му го показваш колко си велик и т.н.

всеки сам си знае ...

нямам време да се занимавам с глупости и да се опитвам да затварям устата на лапнимухите - явно им харесва и ти си го прозрял и затова ги забавляваш

къща или апартамент, кола или лизинг, назначаваш или си партньор - всичко е въпрос на спор за теб, а не разбираш основния смисъл:

На много малко хора им пука за твоите фантазии или реалностти и тоя форум е за обмяна на инфо, а не за мерене (особено като мериш реалност с фантазия и никой не му се мери)
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Hullman написа:От това дали е постижимо за 2-3 години фактите които е написал Хълман стигнахме до няколкото къщи на БгМонтреала за 10 години пребивавне в Канада.

Гледка и карта на града къде се намира на БгМОнтеала имота ви гарантирам че няма да видите или ако видите никой няма да може да я потвърди за разлика от тази на Хълман.

БгМОнтреал пусни една гледка от тези земи дето написа че си ги купил отдавна като земеделски земи а сега те станали по цени защото влезли в регулация и подобрили инфраструктурата около тях.
фактите са други, ама много по-други (и за парцела (на бул. Монк - център на земеделието ;) и за срока и за апартамента ми и за другите имоти).

аз обаче клюкарски любопитства не задоволявам!
Hullman

Мнение от Hullman »

Е кажи сега каk да спoрим с теб и как да ти вярваме като всичко около твоите имоти е обвито в гъста мъгла за разлика от моите карти които са обърнати да се виждат и са сложени на масата.:)
Но иначе си пръв да обясняваш във форума за имота на Хълбой в който никога не си бил и не си виждал, явно и по карта на града трудно се ориентираш.:)
Последно промяна от Anonymous на Пон Фев 25, 2008 2:24 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Hullman написа:Е кажи сега каk да спoрим с теб и как да ти вярваме като всичко около твоите имоти е обвито в гъста мъгла за разлика от моите карти които са обърнати да се виждат и са сложени на масата.:)
че кой спори :shock:
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:От това дали е постижимо за 2-3 години фактите които е написал Хълман стигнахме до няколкото къщи на БгМонтреала за 10 години пребивавне в Канада.

Пусни гледката. Стига си философствал.
Aз мога да кажа, че от прозореца на BgMontreal парламента не се вижда, защото в Монреал такъв няма, но се вижда downtown и то по-близко от 800 метра. Между другото той живее даже не в Монреал, а в отделен град, който смятам е равносилното на Rockliffe Park в Отава...
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

То тези 800 метра са почти 5 км, та както каза някой по-горе, "Очи пълни, ръце празни"... :lol:

километраж :lol:
Последно промяна от Ivet на Пон Фев 25, 2008 2:51 pm, променено общо 1 път.
Let it go...
Hullman

Мнение от Hullman »

Много се радвам за него. Пожелавам му и втори имот да си купи пак там.
Това само доказва моята теза че в Канада робство няма, че е хубаво място за живеене, и който има качества, уменя, способности може да успее за разлика от тезата на Иво1968 която плюе по Канада.
Аз тези неща ги знам и затова и така пиша. За мен е по добре да има и други които да подкрепят моята теза.
Няма да чуете от Хълман обаче че имота на БгМонтреал който не съм виждал бил;
- гарсионера,
- в предградиието на града
- че бил евтин,
- че бил купен със заем от незнам кой си,
- че не може да бъде постигнато в Канада

Е това е разликата между мен и него че аз не се опитвам да омаловажавам постигнатото от други.
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:Няма да чуете от Хълман обаче че имота на БгМонтреал който не съм виждал бил;
- гарсионера,
- в предградиието на града
- че бил евтин,
- че бил купен със заем от незнам кой си,
- че не може да бъде постигнато в Канада

Е това е разликата между мен и него че аз не се опитвам да омаловажавам постигнатото от други.
Разликата е, че той няма да каже:
- живея срещу премиера, когато всъщност това срещу е от другата страна на реката и моста, в ДРУГА провинция
- живея в къща, когато това се оказва апартамент с отделен хол ? :shock:
Hullman

Мнение от Hullman »

Ивет да беше минала през Монтреал за Парламента.
Ето пак се изопачават фактите.:)
Има доста по пряк път През втория мост от този който е посочила Ивет.
Ивет също така умишлено не казва че зад хотел Шато Лориер и пред имота ми има парк с асфалтирана велосипедна алея която минава по втория мост и по тази алея се ходи пеша и или с колело.
По тази алея е доста по малко разстоянието от колкото по пътя по който минават колите.
Ето и другия маршрут
Последно промяна от Anonymous на Пон Фев 25, 2008 3:15 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

гр.
Последно промяна от Ivet на Пон Фев 25, 2008 3:12 pm, променено общо 1 път.
Let it go...
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Hullman написа:Ивет да беше минала през Монтреал за Парламента.
Ето пак се изопачават фактите.:)
Има доста по пряк път През втория мост от този който е посочила Ивет.
Ивет също така умишлено не казва че зад хотел Шато Лориер и пред имота ми има парк с асфалтирана велосипедна алея която минава по втория мост и по тази алея се ходи пеша и или с колело.
По тази алея е доста по малко разстоянието от колкото по пътя по който минават колите.
Ето и другия маршрут
аха, 4.8 км :lol: Като го докараш до 800 метра пусни линк! :P Бе ти нямаш ли си някой и друг чудж долар наоколо за броене? :lol:
Let it go...
Hullman

Мнение от Hullman »

На някои хора освен лещи им трябват и очила.
В линка пише 2.4 км и то по пътя за коли
Последно промяна от Anonymous на Пон Фев 25, 2008 3:24 pm, променено общо 1 път.
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:На някои хора освен лещи им трябват и очила.
В линка пише 2.4 км и то по пътя за коли
дай да видим за премиера колко е разстоянието ?
ако така обменяш и парите на хората 800 метра към 2.4 км то жална им майка.....
Hullman

Мнение от Hullman »

Както вече казах има асфалтирана алея за колела през парка пред имота и през парка и зад хотела който е на 100 метра от парламента.
На картата от линка добре се виждат парковете. Не съм казал че е 800 м. по пътя за коли. Логично е ако ходиш пеша да минеш по алеята през парка.
Публикувай отговор