PRIVET OT KALGARI

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
David
Обратна връзка:

PRIVET OT KALGARI

Мнение от David »

zdraveite mili moi saforumnici.
predpolgam che mnogo ot tuk pisheshtite ne me poznavat tai kato az sam naistina ot otdavna vav tozi forum, i za zla beda zapochnah da pisha vse po malko.izvesten sam i sas staria si nik -Iavoreski ,za tezi koito me pomniat sas nego.
Mnogo neshta se izpisaha za kanada i za razlichnite vpechatlenia ot neia.
smiatam che moje bi ,doide i moiat red da napisha neshto po tozi vapros.
Az jiveia vav kalgari ot veche pochti dva mesetsa i da chestno kazano-tuk mnogo mi haresva.DA TUK E MOETO MIASTO i poviarvaite mi izjiviavam
vseki mig ot tova da sam vav tozi hubav grad i darjava kato cialo.
Molia vi ne priemaite ,tova kato reklamna agitacia za grada,no prosto si e edin chudesen grad i az ne moga da skria tova.
sled dva mesetsa prekarani tuk ,ve che si imam rabota,koito nemoga da kaja che saotvestsva na kvalifikaciata mi.no sam dovolen pone zasega v nachaloto che plashta smetkite mi i me kara da se chuvtvam spokoen che mogha da si pozvolia dori sas nai niskao zaplashtane da si kupuvam neshta ,koito vav Balgaria dori ne bih mogal i da si pomilsia da si kupia sas uchitelskata si zaplata.
skoro zapochvam i oshte edna rabota prez denia i taka jivotat si teche.
Imam planove za sebe si i samo da sme jivi i zdravi sled okolo godina mojem i da sednem na uchityelskiat stol tuk.Kazvam tova samo za da znaete hora,TUK IMATE SHANS I STIGA DA VI SE RABOTI I DA ZNAETE KAKVO ISKATE -MOJETE DA GO POSTIGNETE.znam che moje vi zvucha iztarkano ,no tova si e samata istina.
Veche imam mnogo novi priateli kanadci,koito sa mnogo mili hora i vinagi
gotovi da pomognat.Postoanno sme zaedno.izlizame na kafe,na razhodki i
etc.Az lichno sam veche i chast ot edin tukashen hor ,i enjoyvam tova si zanimanie naistina mnоgo.Estestvemo che balgaria mi lipsva,no tuk imam nasitina neshto hubavo i mu de radvam mnogo.
Jivotat e takav kakavto si go napravim ,pone zasega mi e mnogo hubavo.
Rabota ima ,vazmojnosti ima i vsichki vie koito ste tragnali nasam badete uvereni i zanite che idvate na dobroa miasto.
ISKAM DA NASARCHA VSICHKI ZA TOVA.ako moga sas neshto da bada polezen na niakogo ,molia vi pishete mi.shte se radvam da vi bada ot pomosht sas kakvoto moga.
Tova e zasega.
podchertvam oshte vednaj fakta che tova e lichno mnenie i nikoga ne zadalvam sas nego.
BLagodaria na vsichki ,koito biaha sas men prez celia mi pat kam tazi chudesna za men darjava- na Desi i Svilen,na Shtonkata.Na Div i semesitvoto i na mnogo oshte drugi.CHUDESNI STE PRIATELI.
Pozdravete i lyoubimata mi Varna .Tia e edin strahoten grad.
Tova e zasega
Do novi sreshti
survivor

Мнение от survivor »

Давид, добре дошъл в Канада! Желая ти и занапред да ти върви така! Надявам се да продължаваш да ни разказваш за Калгари. Чувала съм само хубави работи за този град и се надявам един ден и лично да го видя. :wink:
666

Мнение от 666 »

Познавам един пич от Калгари дето сега се премести в Кебек и той ми каза че ако живееш в покрайните трябва да внимаваш с мечките :thumbsup:
todor73

Мнение от todor73 »

iavore ti ne beshi li v monreal, mojesh li da napravish nikakvo sravnenie. smitam che e interesno za mnogo hora. uspeh. :wink:
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Много добре звучи всичко, и окуражаващо...! Дано след два месеца и аз да пиша в тоя стил...!
Good luck!
To Live Is To Die
Petinka

Мнение от Petinka »

Mnogo se radvame za tebe.Jelaeme ti mnogo uspehi.
Pozdravi ot Petya i Ivo -Wroclaw
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти David :) :D :lol:
Много се радваме за теб, ама ти това го знаеш. Дано винаги да се чувстваш така, както сега - т.е. щастлив, че си намерил своето местенце на планетата. Пък мечките едва ли ще те уплашат :wink: като им заприказваш на френски и те ще се откажат да те ядат. Ще поздравим всички варненци от твое име на следващата среща.
И да знаеш, достойно те замествам в организирането на срещите. Тия дни ще заминат още доста хора, и май ние ще сме едни от малкото, на които им остава още доста време да стоят тук :cry:
Поздрави от нас и скоро ще се чуем по телефона, обещавам 8)

Към todor73: Явно грешиш за David, той не е бил в Монреал, директно се установи в Калгари :roll:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
micul

Мнение от micul »

Zdravei David ...Mnogo se radvam za polojitelnite ti vpechatlenia ot Canada ... Pisa , che si se zapisal v niakakv mesten hor ...Kakvo obshto imash s muzikata , ako ne e taina ...Az zavarshih Muzikalna pedagogiga i compozirane jazz -pop muzika ...Ako sluchaino imash muzikalno obrazovahie , napishi , molia te , kakvi perspektivi ima edin chovek c edno takova ... Az shte katzna v Montreal , no vse pak me interesuva i v drugata chast na Canada kak e ....Vprochem i na mene Varna mi e liubimiat balgarski grad , vapreki che sam ot Sofia ...Chaooo
Na chovek maistoto mu e tam kadeto ima niakoi nujda ot nego...
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

PRIVET OT KALGARI

Мнение от Bydi »

Привет и от семейството от Балчик!
Желаем ти много успехи и занапред!На срещите във Варна показа,че си много организиран и последователен човек.Нашите уважения за бързата адаптация!
Помня първата ни поява на срещата през август 2003,организирана от теб и нещото,което силно ме впечатли и което споделих с другите беше лекотата,с която говореше на френски,а аз-новачката гледах стреснато и като попарена...Оттогава мина време.Вече набрах кураж и не гледам като на заколение,макар разбира се притеснението да си остава,все пак ни предстои интервю.
Ще се радваме един ден и ние спокойно да споделяме впечатления от Канада!
Късмет!
Vesi
Обратна връзка:

Мнение от Vesi »

Привет и от нас, Яворе!
Много се радваме, че си намерил хубава среда и се чувстваш в свои води в Канада.
Вярвам, че и занапред ще запазиш хубавите си впечатления. И няма да ги спестяваш на съфорумците си :D Твоите думи са като музика за ушите на кандидат-емигранти като нас.
Дано повече новодошли българи да виждат и да търсят положителното в ситуацията и да се отърсят от типичното ни вродено черногледство и критикарство.
Поздрави от любимата ти Варна,
Веси и Иво

P.S. Определено ни липсваш на срещите :(
David
Обратна връзка:

thanks everyone

Мнение от David »

Blagodaria Vi priateli za hubavite dumi.Naistina tuk mnogo i haresva i se chuvstvam dobre.Dano i za v badeshte da bade taka.A na vsichki vas ,koito vi predstoi da idvate ,spokoino.
TUK MOJETE VSICHKO.

Jelaia vi mnogo upsehi i ako moga sas neshto da bada polezen niakomu
pishete.Shte vidim kakvo mojem da napravim
Аватар
No667

Hi

Мнение от No667 »

Javore kak si moi chovek,ne moga da te zaseka v ICQ?
Mnogo se kefia che ti haresva Canada.
Poneje si varnenec,tuka v Winnipeg e palno s varnenci,te sa nai-mnogo,kak e v Calgary polojenieto.
Hodi li veche do Wal Mart :)
Da ne zabravish che liatoto si kanen na gosti v Winnipeg.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
div

Мнение от div »

Hi, Яворчо,

Сърдечно ти благодарим за окуражителните думи. Ние подготвяшите се да идваме към теб имаме нужда от токова насърчение. Естествено, че всичко зависи от самите нас, но си е друго да получиш добър съвет и пример за успешна адаптация. Много благородна постъпка е да подадеш ръка на прохождащия.....

А на теб желаем здраве, успехи и занапред и все така оптимистично да звучиш!
С позитивната си нагласа имаш шанса да се справиш по-леко с трудностите!

Искрено се радваме на успехите ти и доброто ти настроение и самочувствие!
Дерзай и постигай мечтите си със същия ентусиазъм!!!

Хиляди целувки от Слънчева Варна и от нас!
:lol: :lol: :lol:
Заключено