Обратна емиграция

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Joy

Мнение от Joy »

Това дали означава, че Батето като най големия поддръжник на обратния билет пак е изпуснал влака Синджирния мерак може да се окаже непостижим и да се наложи Батето да гърби за бивш съфорумник, който е откраднал всичките му идеи за сладък живот под чадърите на Слънчевия бряг
Предполагам не само батето...такива дето "изпуснахме влака", може да се окажем не малко. Народа отдавна "си върти синджирчето" докато ние тук гърбим. :lol: Ако сред тях има бивши съфорумници, евала.
bateto

Мнение от bateto »

най възпитано моля да не ме слагате към ;изпусналите влака;аз съм си нагласил бакграунда и ми остава да уредя само някои сметки тука и скоро ще ви казвам довиждане. :D
Joy

Мнение от Joy »

bateto написа:най възпитано моля да не ме слагате към ;изпусналите влака;аз съм си нагласил бакграунда и ми остава да уредя само някои сметки тука и скоро ще ви казвам довиждане. :D
:lol: Ти като лъжливото овчарче откога си заказвал довиждане...ние вече ти нямаме вяра. :lol:
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

bateto написа:най възпитано моля да не ме слагате към ;изпусналите влака;аз съм си нагласил бакграунда и ми остава да уредя само някои сметки тука и скоро ще ви казвам довиждане. :D

Имаш сметки за уреждане във форума, или висиш на Говернмента :D ?
Smart Dust

Re: батето ще кара влака

Мнение от Smart Dust »

Sugarplum написа:

Имаш сметки за уреждане във форума, или висиш на Говернмента :D ?
Според теб какви сметки има за уреждане след като живее на Сен Катрин в Монреал. :lol: :lol: :lol:
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Sugarplum

?

Мнение от Sugarplum »

Сен Катрин :?: Там кои живеят?
Аватар
7George

Re: ?

Мнение от 7George »

Sugarplum написа:Сен Катрин :?: Там кои живеят?
:shock: Темата не е ли за обратните? :D
Veliko

Re: Обратна емиграция

Мнение от Veliko »

Jim написа:http://programata.bnt.bg/node_103/node_ ... 29_2008__1

Нашата бивша съгражданка от Монреал Лили Големинова се завърна в София миналата година. В предаването "Аз се завърнах" - тя запознава широката българска публика с проблемите на обратната имиграция. Предполагам че изнесената от нея информация би била полезна за онези, които се колебаят или са решили да се връщат.
Гледах клипа, ама много тенденциозен бре. И тая лелка на интервуто, толоква мо напомня на оня стар лаф от една песен на Ера - Елате утре. Може да се повторя с някое мнение отпреди, ама това си е типична комунистическа пропаганда. Ние сме по/най/най от другите. Хаха, егати нещастниците. И си вярват.
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

пропорцията 5 авера на Джой срещу хиляди кандидатури за емиграция не е в полза на феодалите.
в интерес на истината и аз имам приятели, които се върнаха, но с някои забележки
-върнаха се в София - не в България, т.е. на място, където заплатата е 2-3 пъти повече от другаде
-не са сигурни , дали са се върнали за постоянно
тва всъщност е много мноого лошо, защото докато циганите се усетят, че тая държава е вече тяхна и трябва да поработват така оттук оттам, ще минат поне 50 години, а нашите пенсионери ще им става все по-трудно
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
bateto

Мнение от bateto »

на мен по ми звучи другата другарка пропаганда,оная българка от канадското посолство на виена
-50К средни заплати :D :D :D
-търсиме доктори под път и над път :D за да ни размасят пиците
-а най много търсиме водопроводчици.водопроводчици за какво да продухват тръбата ли.ми то в кебек да работиш като водопроводчик ти дава единственно правото на лайсън ,който се взема след 2,5-3 год. обучение в колеж,за чието записване свободни места има най рано за февруари 2011 година.
мамка им комунисти как лъжат народа като дърти цигани и понеже народа е обезверен и прост кълве като кефал на скакалец пролетно време :lol:
Аватар
paparazzo

Мнение от paparazzo »

обезверен е само пърдящия баджо-мене ако питаш...
:) :) :)
-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....
survivor

Мнение от survivor »

Джой, при теб няма средно положение... От едната крайност скачаш директно в другата. И после обратно. Наблюдавам те от няколко години в този форум и не преставам да се изумявам на неспособността ти да не виждаш нещата само в черно или бяло и на цикличната ти тотална промяна на мненията.
bateto

Мнение от bateto »

няма как канатското куче като захапе един път после оттърване няма.зомбацията е пълна ,както се забелязва и при 90% от пишещите тук във форума. :o
Аватар
paparazzo

Мнение от paparazzo »

survivor написа:Джой, при теб няма средно положение... От едната крайност скачаш директно в другата. И после обратно. Наблюдавам те от няколко години в този форум и не преставам да се изумявам на неспособността ти да не виждаш нещата само в черно или бяло и на цикличната ти тотална промяна на мненията.
-еми тя се развива-така е защото е градивна като личност-и с тази бомба го доказва недвусмисленно...
:) :) :)
-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

survivor написа:Джой, при теб няма средно положение... От едната крайност скачаш директно в другата. И после обратно. Наблюдавам те от няколко години в този форум и не преставам да се изумявам на неспособността ти да не виждаш нещата само в черно или бяло и на цикличната ти тотална промяна на мненията.
по Ботевски е научена - силно да люби и мрази 8)
Публикувай отговор