Sunny Holidays?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
oganche

Sunny Holidays?

Мнение от oganche »

Да попитам дали някой си е купувал самолетни билети от Sunny Nolidays? И дали сте доволни от тях?
Питам, защото ми дават мнооого добри цени на билетите (около 600 евро за двама възрастни и едно бебе), които са доста по-ниски от другите агенции?! :roll:
Последно промяна от oganche на Пон Фев 18, 2008 6:58 am, променено общо 1 път.
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

За коя авиокомпания става въпрос и до къде ше пътувате? :roll:
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
milka0709

Мнение от milka0709 »

Аз не съм чувала нищо за тази компания, но обикновено с нискотарифните е вероятно да имате право и на по-малко багаж.
Преди 2 години летях от Париж за Монтреал с "ефтин" билет и се оказа, че багажа, на който имах право беше 1 куфар 20 кг. и ръчен багаж - 5 кг.
Пиши пак като проучиш.
Успех!
vincent

Мнение от vincent »

Обикновено имам големи резерви към фирми, които имат за име някоя голяма компания, с една променена буква.

Имай пред вид, че има компания Sunny Holidays

http://www.sunny.bg/

И вероятността да те "прекарат" ми се вижда значителна.
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

vincent написа:Обикновено имам големи резерви към фирми, които имат за име някоя голяма компания, с една променена буква.

Имай пред вид, че има компания Sunny Holidays

http://www.sunny.bg/

И вероятността да те "прекарат" ми се вижда значителна.
Простете, простете....печатна грешка от моя страна. Да, става въпрос за точно тази агенция Sunny Holidays. В бързината съм сбъркана H с N :oops:
И като пускам търсачката за полети от София до Монреал за дата 26 май 2008 ми излизат доста изгодни цени на билетите. Най-евтини са United Airlines (424евро), следват LOT (519 евро), после Air France 2 полета (598 евро) и т.н. Ние сме си харесали французите и в другите агенции същите полети на французите струват над 1000 евро?! А и цените са с включени летищни такси.
Просто ми е странно от къде идва тази драстична разлика? То бива 50-100 евро, но почти двойно по-евтино....???!!!
vanesa81

Мнение от vanesa81 »

това,което ти излиза не е обща сума,а на човек..тоест около 1200 евро за 2-мата възрастни!!!
emimilanova

Мнение от emimilanova »

.... и в тая цена не е включена таксата за обслужване, която е 70 евро на човек. Същата такса на posoka.com е 40 евро.
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

vanesa81 написа:това,което ти излиза не е обща сума,а на човек..тоест около 1200 евро за 2-мата възрастни!!!
Дааа, и аз сега го разбрах. Оказа се, че истинската цена я виждаш, когато резервираш избраният полет и излезе по-обстойна информация. Тъпо е! Би трябвало на първото търсене да ти излезе общата сума, защото все пак си въвел колко възрастни и колко деца ще пътуват. :?
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

emimilanova написа:.... и в тая цена не е включена таксата за обслужване, която е 70 евро на човек. Същата такса на posoka.com е 40 евро.
В Posoka.com за същият полет с французите крайната цена е 1095,34 евро+80 евро такса за обслужване. Поне хорицата ти дават още на първо търсене подробна информация без уловки. :roll:
Публикувай отговор