Ботуши - къде да купя по това време?
Ботуши - къде да купя по това време?
За съжаление нямам време да обикалям по магазините, та ако можете да ми кажете къде имам най-голям шанс да намеря сега? Виждали ли сте сайта canada.zappos.com? Той по принцип е американски за Интернет търговия и е доста популярен. Там също има немалко модели. Как ви се струват цените и качеството? Дали си струва да се купува оттам? Ето например този модел:
http://canada.zappos.com/n/p/dp/35673852/c/3.html
Доставката е безплатна, при нужда виданиг можеш да го върнеш за тяхна сметка.
Предварително благодаря!
http://canada.zappos.com/n/p/dp/35673852/c/3.html
Доставката е безплатна, при нужда виданиг можеш да го върнеш за тяхна сметка.
Предварително благодаря!
Сестра ми си купи ботуши от там, но доставката не беше безплатна. А то и отгоре пише 10 долара доставка. Плащаш и такси защото минават през митницата. Май чака 2 седмици докато ги получи. Качеството си зависи от цената. Според нея не излизало много по евтино, но имат богат избор което е +, а и има не китайски обувки, което според мен също е + . При покупките по интернет обаче винаги има някакъв риск. 

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Благодаря Ира! Аз първо гледах американския сайт и явно там съм видяла за безплтната доставка. Да имаш други идеи откъде мога да купя? Писна ми ботушите да ми протичат за няма и един сезон, направо в чудо съм се видяла. Чудя се дали ако купя италиански ще е малко по-различно, или тази сол по улиците и на италианските не прощава 

Никога не бих купила обувка през и-нет. Освен ако абсолютно същата не съм я мерила някъде на живо. Външния вид съвсем не е решаващ при покупката на обувки. Важно е като обуеш как ще се чувстваш в тях. Аз дори с мерене често правя грешки с покупката на обувки, какво остава за пазаруване на сляпо. Чисто нов чифт от Elle за сто и кусур дол. ми стои в къщи почти необуван. Готини иначе, но колко са пригодни за дълги обиколки пеша е отделен въпрос.
За съжаление, за да си намериш качествени ботуши, си е нужно доста обикаляне, гледане и мерене. Пълно е с бутици за обувки по Сан Дени и Монт Роял.
За съжаление, за да си намериш качествени ботуши, си е нужно доста обикаляне, гледане и мерене. Пълно е с бутици за обувки по Сан Дени и Монт Роял.
Уф, това с обувките е сложна работа. Трябва си обикаляне. В Winners може да погледнеш, но там е на късмет т.е трябва да се следи.
Както е казала Джой по Сан Дени и Мон Роял има доста магазини, но там понякога правят големи надценки. Ето тези ботуши
ги купих от Сен Савьор за 99 долара преди 2 години, а миналата година ги видях на Сен Дени за 150 уж намалени. Между другото съм много доволна от тях, бразилски са и кожата не им е мръднала, нито са протекли. Въобще от бразилските обувки съм доволна.
На Монреал почти до планината, но точно преди Интер Маршето има един магазин, който продават намалени обувки и там съм попадала на не лоши модели,но пак са единични бройки.Обаче не са много евтини, че са разни по скъпи марки. За обувките по стената важи правилото взимаш един чифт, втория е 1/2 цена, поне преди беше така, скоро не съм минавала, че вече не живея в района.

На Монреал почти до планината, но точно преди Интер Маршето има един магазин, който продават намалени обувки и там съм попадала на не лоши модели,но пак са единични бройки.Обаче не са много евтини, че са разни по скъпи марки. За обувките по стената важи правилото взимаш един чифт, втория е 1/2 цена, поне преди беше така, скоро не съм минавала, че вече не живея в района.
Радой Ралин
Радой Ралин
Благодаря ви още веднъж! В крайна сметка си купих от склада ли, магазина ли, не знам - Mondo, два чифта ботуши на Алдо да 80 долара общо
И са страхотни. Той работи на принципа на Уинърс - продава останали единични бройки на Алдо, Адидас, Спринг и още една-две марки. Има голямо разнообразие, но човек трябва много да се рови. Ето и едреса:
4912 Jean-Talon O.
H4P 1W9
Близо е до метро Намюр.

4912 Jean-Talon O.
H4P 1W9
Близо е до метро Намюр.
Азси мислех и за този магазин, но не му знаех адреса. Там понякога имат промоция плащаш по скъпия чифт, втория го взимаш за 1 долар. Аз от там си бях взела 2 чифта,но единият се скапаха за месец, бяха ромънски. Наистина изисква ровене.
Радой Ралин
Радой Ралин