IELTS

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
GoodLooking

IELTS

Мнение от GoodLooking »

Iskam da popitam vsichki ,koito sa se iaviavali na IELTS za udostoveriavane na ezika,v kakvo se sustoi samia izpit.?
Otkade i kakvi materiali /ychebnitc i dr./moga da nameria?
Kum vsichki ,koito sa ot B/s ..kum koi "izprobvan "veche ychitel bih mogla da se orientiram?
Kum Bona -Kakva otcenka pokri na IELTS?..
Blagodaria vi
ivok
Обратна връзка:

Мнение от ivok »

Привет
Аз се явявах на IELTS на 29.01.04.Значи изпита се състои от 4 части:
Speaking ,Listening ,Reading и Writing.Изпита се провежда в София British Council.Аз минах за един ден , но може датата за Speaking test да е друга.Сутринта около 10 бях на Speaking Test - общо около 10 минути.Разговор за теб в началото кои си ,от къде си ,за какво се явяваш на този изпит, после водещият ти задава някаква тема дрехи , бижута , градове и такива работи.Трябва да говориш около 2 минути.Водещият само слуша .После пак вапроси по темата и не чак толкова и това беше.Иначе за другите тестове можеш да се ориентираш от учебниците .Аз ги взех от библиотеката на British Council.Гледай да си вземеш нещо с дискове или касети така наи точно ще разбереш как протича целият изпит.Из форума имаше адрес кадето мойеш да си свалиш учебниците , но качеството на mp3 е ужасно , а и повечето учебници имат проблем с формата и не могат да се отворят.
Millena

Re: IELTS

Мнение от Millena »

В Интернет има доста примерни тестове, на мен ми помогнаха страшно много! Но имах няколкодневно огромно ровене, за да изкопча всичко полезно. Регистрирах се в яху-форума им, за да питам разни неща и т.н.
Сигурно си виждал:

www.ielts.org

Все пак е едно добро начало. но потърси с google примерни тестове, има доста материали

Успех
Заключено