Има ли Емигранти в България ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Dparo u TaHq

Има ли Емигранти в България ?

Мнение от Dparo u TaHq »

Отговора се крие във въпроса 8)
Но ще разберем истинската истина ,когато Батето ни разясни нещата като БЪДЕЩ емигрант в България.А предполагам Army ще завърши темата с изключителните си басми,на които би му завидял и Шекспир(така ли се пишеше)
Бате,чакам атрактивно включване ....и помисли за една идея,ако нещо не може да дойдем в Канада,може ли да се оженя за теб,пък после ще платя всички разноски по развода :lol:
Обещавам да не се целуваме и да спим на отделни легла :P :lol: :D
Наздраве :beer: с Coca Cola
Pepon

Мнение от Pepon »

Бройте ме мене за такъв :D
Но да знаете, че аз съм от "невъзвръщенците" - т.е въпреки, че имам канадски паспорт, там не бих стъпил повече, дори и на екскурзия :D :beer:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

:) Пипон,недей така,не пускай нова тема в ТЕМАТА :),че като се включи Батето ,пак ще има обяснения,кое ,как и защо НЕ Канада и ДА България...сега всъщност се сетих,че България няма ами само София (другото било провинция) :P
Защо и така родоотстъпваш на Канада,их ама...ами че то докато дойдем(ако) няма да има ни един Българин :wink:
Пипон ще разправяш как е емиграционния живот в Бг ,нали?
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Pepon написа:Бройте ме мене за такъв :D
Но да знаете, че аз съм от "невъзвръщенците" - т.е въпреки, че имам канадски паспорт, там не бих стъпил повече, дори и на екскурзия :D :beer:
Що не постнеш тогава клипче как го късаш на парчета като си толкова сигурен :wink: Бас държа, че грижливо си го пренесъл в БГ и си го къткаш наред с други важни документи, а не го ползваш за подложка на сутршното кафе :lol:
Veliko

Мнение от Veliko »

В БГ-то има 10% български граждани - комунисти, цигани, турци, руснаци и мутри. Останалите са и/емигранти дето им играят в театъра.
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Митето, Велико :thumbsup: :thumbsup:
bateto

Мнение от bateto »

е що да си късам паспорта като мога да го продам.не съм чак толкова тъп и богат. :lol:
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Велико,така е ,а се говори и за вълна от китайци,които както се знае са най-еФтината работа ръка.Засега се откриват само китайски ресторанти /.....
Бате,казвай за колко продаваш пасапорта ? А в него може ли да има 2 снимки(ние сме двама) :P
Странджата

Мнение от Странджата »

Драго , ти за.би пашапорта на батето , ами му купи шафйорската книжка , пашапорт куче не храни :wink:
Ann
Обратна връзка:

Мнение от Ann »

O-o-o-o към китайската емиграционна вълна към България, прибавете и индийската- лично министър Масларова го каза (в новинарската емисия по БНТ от 08.02.2008). На лицата, желаещи да работят в България, ще им се издавала "зелена карта", специално, само и единствено за България......
....вижте до къде докарахме родните управници- да внасят работна ръка....
...докато си бяхме в БГ, никой не ни виждаше, а сега изведнъж "лампата е светнала".....и к'во да видят...я-я-я-я-я НЯМА ГИ!
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
Аватар
paparazzo

Мнение от paparazzo »

що-така е много гот-даже още емиграция трябва да има-сега те ще бачкат за мене-а ти си стой в Каната и бачкай там за табарнаците...
:D :D :D
-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....
Veliko

Мнение от Veliko »

paparazzo написа:що-така е много гот-даже още емиграция трябва да има-сега те ще бачкат за мене-а ти си стой в Каната и бачкай там за табарнаците...
:D :D :D
гледам си от тия 10% процента дето ръководят цирка. Само се чудя от кой подвид си??

И ако може, светни ни по въпроса ко ша ги прайти тия китайци у софето??? :?:
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
bateto

Мнение от bateto »

:D :D :D потни бели български имигранти превиват гръб на безкрайната канатска тръстика ,докато за Папарацо и Батето превиват гръб дузина потни виетнамци в бг. :D :D :D
Странджата

Мнение от Странджата »

paparak , ти нали щеше да ходиш в Канада или гроздето стана кисело? :lol:
Последно промяна от Странджата на Съб Фев 09, 2008 11:13 am, променено общо 1 път.
Аватар
paparazzo

Мнение от paparazzo »

-въпроса е неясен-ми каквото навремето Виетнамците-лично аз не съм в никви проценти-водолаз съм...
:) :) :)
-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....
Публикувай отговор