За недоволните от здравната система в Квебек
За да направи сестрата "диагностична грешка", трябва да поставя диагнози, което не и се полага. Попълването на въпросника не е диагностика, само спестява време на лекаря.
Липсва само третата Мойра, пардон Грация, че да си спретнете конгрес на Ериниите
Липсва само третата Мойра, пардон Грация, че да си спретнете конгрес на Ериниите

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Еми кримон , защо не вземеш да си смениш здравната система вместо да мрънкаш
Така постъпват истинските победители !
Не ти харесва града - местиш се в друг.
Не ти харесва провинцията - марш в друга !
Не ти харесва непочистения сняг - хващаш лопатата и изчистваш де що видиш пред вас и по целия път от вас до работата , че и пътя на децата ти до училището им. Също като ведрите монреалци, които с усмивка на лице ринат ли ринат с лопати вместо фадромите
Абе винаги търси вината в себе си и никога в системата !

Така постъпват истинските победители !
Не ти харесва града - местиш се в друг.
Не ти харесва провинцията - марш в друга !
Не ти харесва непочистения сняг - хващаш лопатата и изчистваш де що видиш пред вас и по целия път от вас до работата , че и пътя на децата ти до училището им. Също като ведрите монреалци, които с усмивка на лице ринат ли ринат с лопати вместо фадромите

Абе винаги търси вината в себе си и никога в системата !
ах, недей, мили Джорджmama_kenga написа:Защо се учудваш - ние се обичаме, Кримонице. :llove: :liefde: :liefde: :smlove: :smlove: :love: :love:krimon написа:с200 нещо се обиди на жена

както казва една твоя позната, извинявайте ако сме ви обидили,
може би трябва да бъдете обидени

нали знаеш, скенера е по-скоро вреден, отколкото полезен -
гледай да не го ползваш често ...
Малко остаряла концепция и дефиниция е описана във Вики, но все пак:c200 написа:За да направи сестрата "диагностична грешка", трябва да поставя диагнози, което не и се полага. Попълването на въпросника не е диагностика, само спестява време на лекаря.
Diagnostic infirmier
Както се вижда от примера, никак не е маловажна.
Същата тази сестринска диагноза ще те определи в триажа на спешното дали ще бъдеш вкаран веднага, или ще чакаш 5 часа.

и на нас ни се наложи спешно да търсим такъв доктор и ми даваха среща за след 1 месец. Аз отидох пред кабинета на доктора в болницата и го попитах може ли да ми помогне по-рано - той просто ми даде телефона на кабинета си - на две преки от болницата и ми каза обади се и ела там - след няколко дни имахме час. Опитай и ти - в кабинетите по-лесно се взима час отколкото в болниците, а пак нищо не плащаш - само ти пасват картичката - поне за детето беше безплатно. Лично мнение.krimon написа: За УНГ /спешно за дете/ чакам вече 2ри месец![]()
Vio, ти къде си тръгнала да се мериш с Кримон? Последната е обслужвана от световни светила на медицината, може и една година да чакаш, ама те обслужва не кой да е. Твоят доктор сигурно е бил някой умрял виетнамец, който не може да обели нито дума на нито един език , и от медицина нищо не разбира. 
Какво значи "пасват ти картичката" - нещо медицинско ли е? Моля разяснете!

Какво значи "пасват ти картичката" - нещо медицинско ли е? Моля разяснете!