http://www.usatoday.com/money/industrie ... licy_x.htm
Тукашните екстендед хелт планс също могат да излязат около 200-300 на месец на семейство, а предлагат едно нищо

Проблема е ако не работиш там, или работиш в малка фирмичка.
Ами мислех, че имам мигрена и хората ми направиха скенер, пък то се оказа о т противозачатъчните. Като ги спрях и всичко се оправи.heat написа:mama_kenga написа:Какви са тези митове и легенди за чакане с месеци?...
...изследванията, които ми пускат най-редовно, вкл. ми правиха и скенер на глава ей така ...
Защо ти предписват скенер на главата ?
'Ей-така" не звучи сериозно ... вероятно има причина някакава ....
А като гледам едно друго твое изказване (за полицаите) се сетих за онзи Стависки, дето и на него му казали "Бон рут" полицаите...
Мама Кенга , би ли споделила адресите на клиниките където е толкова бързо обслужването ?Какви са тези митове и легенди за чакане с месеци?
Как пък все такива неща ви се случват не ми е ясно.
Досега 3-4 пъти съм ходила на специалист и все е било в рамките на една седмица, егати и късмета съм имала значи
Íå ñúì èñêàë äà òå îáèæäàì, ïðîñòî ñå ñåòèõ çà Ñòàâèñêè ... è ìàëêî ìè ïðîçâó÷à êàòî ïîäîáåí ñëó÷àè ñ ïîëèöàè, å íå ñ ïîäîáíà ðàçâðúçêà äå ... íåäàé áîæå íèêîìó òàêàâà ñúäáà ...mama_kenga написа:... Èçêàçâàíåòî òè çà Ñòàâèñêè å, ìåêî êàçàíî, íåëåïî. Àç ïîâå÷å îò 110 íå âäèãàì è òî ñàìî àêî å ðàçðåøåíî 100.
Çà äðåáíè íàðóøåíèéöà ùå ìå ïóñíàò ïî æèâî ïî çäðàâî, àìà çà ñêîðîñò èëè àëêîõîë - ìíîãî ñå ñúìíÿâàì. Åõ, äà áÿõà âñè÷êè øîôüîðè êàòî ìåí...
ami анджък де, и аз това се чудя какво се оплакват в САЩ, само за тез застраховки мрънкат. Дори и ти на частно да си плащаш, да речем не тоолкоз добра застраховка около 500$ какъв ти е проблема? Не са толкоз много пари. Защо постоянно казват как милиони били без застраховка, значи или са нелегални, или са полулегални, или са най крайни мизерници за да не могат да платят тази сума. Проблема май по скоро е от вида застрховка- повечето искат да имаш реферълс като тука от Жипито, което е досадно. АКо искаш директно да скочиш на специалист застрховката ти става с едно 30% по висока. Инак лекари с лопата да ги ринеш из САЩ, нещо като тук с нашите зъболекари, имам чуството че на всяко кьоше има зъболекарски кабинет, и те се чудят с какво ли не да те подмамят- та с електроник събмишън, та с разсрочено плащане ...anxeli написа:Сашо, $1000 на месец, от които работодателя плаща 74%, нич не е зле !
http://www.usatoday.com/money/industrie ... licy_x.htm
Тукашните екстендед хелт планс също могат да излязат около 200-300 на месец на семейство, а предлагат едно нищо.
Проблема е ако не работиш там, или работиш в малка фирмичка.
Е какъв ти е проблема да си платиш? Нали си от Ка?mouse написа:Но малката разлика е че в Ка не плащашЖени написа:Всъщност в България можеш да отидеш на колкото си искаш доктори и когато си поискаш без да чакаш месеци наред! Просто трябва да си платиш!mouse написа: Тук може да отидеш на колкото си искаш доктори за разлика от България, като не ти харесва тоя ето ти другия, все някой ще ти пасне.
тия цените им дълбока тайна ли са или са толкоз дебели, че не са за показванеLub0 написа:Какъв е проблема да си плащаш, ето тук една частна клиника:
http://www.rocklandmd.com/en/index.php
mama_kenga написа:И друг път съм споделяла - клиниката се казва Пиер Буше и се намира на Южния бряг (да не се бърка с болницата Пиер Буше - и там съм ходила, но хората ти казват - елате след 4 часа, защото има еди си колко души пред вас - отивам в къщи и след 4 часа идвам - на 2 мин от там живея и така - това е за болницата).
Също и болницата Шарл Лемоан.
Но "кварталната" поликлиника си ми е КЛИНИКАТА ПИер Буше- шерката си има и личен лекар там.