Zdravejte,
Niakoj da si e vzimal US Police Clearance ot BG (sled kato e bil v USA i se e vyrnal v BG)? Kak stava? Chrez US konsulstvoto ili chrez MVnR??
Blagodaria,
N.
US Police Clearance: How to get it from BG?
-
Proveri v staria forum. Tam ima adres na koito triabva da pishesh za da ti izpratiat fingerprint cards ot FBI. S tiah otivash v RDVR po mestojiveene i chakash da ti vzemat otpechataci. Puskash gi zaedno s chek za 18 $ pak do FBI i chakash da ti izdadat vaprosnoto svideltelstvo.
Samo she kaja che ot FBI puskat dokumentite vednaga, a ot RDVR 1 mesec chakam da mi kajat koga da mi vzemat otpechatacite.
Samo she kaja che ot FBI puskat dokumentite vednaga, a ot RDVR 1 mesec chakam da mi kajat koga da mi vzemat otpechatacite.
-
- Обратна връзка:
prati pismo na fbi da ti pratiat blanka za otpechataci i idi s neia v nai-blizkoto raionno na mvr. tam ste ti svaliat otpechataci (az ne plastah nisto i stana vednaga). prastash blankata s otpechatacite + certified (poimenen check - kupuvash go ot bankata, v postenska - $6 za 3 dni), kopie ot pasporta ti i pismo s kratak text che se iziskva ot imigracionnite vlasti na canada. napishi sasto i tochnite adresi na koito si jivial v usa i ot koga do koga. sled ok. 3 sedmici ste poluchish sastata blanka s pechat na garba: "no criminal records" ili nesto takova...
uspeh!
uspeh!
Da, to4no takava triabva da e procedurata, opisana ot Nadia&petar.
Az li4no pisax na New Jersey Police Departament s molba da ni pratiat blanki, na da ti kaja ve4e mesec gi 4akam i ni6to.Adresa go vzex ot internet i zavisi ot tova kude si jivial v US.
Moje utre da ti napisha adresite-pishi mi kude v koi shtat si bil?
Az li4no pisax na New Jersey Police Departament s molba da ni pratiat blanki, na da ti kaja ve4e mesec gi 4akam i ni6to.Adresa go vzex ot internet i zavisi ot tova kude si jivial v US.
Moje utre da ti napisha adresite-pishi mi kude v koi shtat si bil?
-
Fingerprint Card
Здравейте,
Бих искал да ви попитам един въпрос: на бланката за отпечатъци пише ли от кое бюро на ФБИ е взета? Работата е, че съм живал в Мазачузетс, ама сега в БГ ще се връща един приятел от Ню Йорк...та си мислех, дали да не му кажа да ми донесе една fingerprint card от ню-йоркското бюро??
Мерси
Н
Бих искал да ви попитам един въпрос: на бланката за отпечатъци пише ли от кое бюро на ФБИ е взета? Работата е, че съм живал в Мазачузетс, ама сега в БГ ще се връща един приятел от Ню Йорк...та си мислех, дали да не му кажа да ми донесе една fingerprint card от ню-йоркското бюро??
Мерси
Н
-
Predi okolo 3 mesetsa zadadoh sushtia vupros vuv foruma no qvno togava nikoi niamashe informatsia.Kakto i da e US police certificate i FBI Certificate sa dve razli4ni neshta ne se podvejdai.Az sum bil v New hampshire fomata is availabe to download na saita na NH police department pod imeto criminal record request i taxata e 10$; za masa4uzets shte e neshto podobno no na tehnia sait.Triabva da si ia printirash i da ia populnish, za NH problema beshe 4e triabvashe da e zaverena notarialno, a v Bulgaria trudno se namira notarius koito zaveriava dokument na 4ujd ezik, za zelta shte q prevedesh v buro prevodi i shte se molish niakoi da se suglasi da ia zaveri.Az sum ot Burgas ,grad v koito ima dosta notariusi ,no samo edna jena se suglasi da go zaveri.Sled tova otivash v buro prevodi da ti prevedat pe4ata na notariusa i da zashtipiat prevoda za dokumenta.Poslednia go prashtash zaedno s kopie ot pasporta,4ek za 10$ i dokumenta ot Kanadtsite iziskvash tozi police certificate na adresa koito shte namerish ukazan na samata forma.Az ve4e ia polu4ih pri tova burzo ,na formata pishe no criminal record i pe4at.Za FBR e totalno druga rabota ,formata ne mojesh da ia svalish ot nikude zashtoto e specialna blank fingerprint card koiato se zaiaviava po poshtata na adres FBI, Criminal justice Information servi
ces Division (CJIS Division), Wttn: SCU
Mod D-2, 1000 Custer Hollow Road,
Clarksburg, West Virginia 26306 USA
Texta moje da bude svoboden naprimer:
Dear sir or madam
My name is bla-bla
I would like you to send me blank fingerprint form.I need the latter for Canadian Immigration Purposes
Kindest regards
Ukazvash i adresa si i prashtash i kopie ot dokumenta ot Kanadtsite iziskvash FBI cerificata
Sled okolo 20 dni, pone pri men beshe tolkova shte polu4ish tezi formi,populvash samo ednata i ia prashtash sus 4ek za 18$ i 4akash 3-4 sedmitsi.Ami tova e ,pojelavam ti uspeh .
Valentin
ces Division (CJIS Division), Wttn: SCU
Mod D-2, 1000 Custer Hollow Road,
Clarksburg, West Virginia 26306 USA
Texta moje da bude svoboden naprimer:
Dear sir or madam
My name is bla-bla
I would like you to send me blank fingerprint form.I need the latter for Canadian Immigration Purposes
Kindest regards
Ukazvash i adresa si i prashtash i kopie ot dokumenta ot Kanadtsite iziskvash FBI cerificata
Sled okolo 20 dni, pone pri men beshe tolkova shte polu4ish tezi formi,populvash samo ednata i ia prashtash sus 4ek za 18$ i 4akash 3-4 sedmitsi.Ami tova e ,pojelavam ti uspeh .
Valentin
Privet otnovo,
dokato se rovex v internet iznamerix tozi site. Razgledai go sam, no az ve4e ne zalagam golemi nadejdi da polucha otgovor ottam-mina pove4e ot mesec.Moje bi 6te triabva da probvame s FBI.Ako nameria ne6to, pak 6te pi6a.
http://www.michbar.org/admission/crimlist.html
dokato se rovex v internet iznamerix tozi site. Razgledai go sam, no az ve4e ne zalagam golemi nadejdi da polucha otgovor ottam-mina pove4e ot mesec.Moje bi 6te triabva da probvame s FBI.Ako nameria ne6to, pak 6te pi6a.
http://www.michbar.org/admission/crimlist.html