Здравеите сьфорумници!
Прерових форума но не открих отговорна вьпроса ми: Как да донеса 3 то4ки на годеницата си.
Историата е такава... 2007 по интернет се запознах с моми4е което ми хареса. Срещахме се всеки ден -с видеовразка . Прибрах се август месец в България. Един месец и се сгодихме. Тя запо4на да подготвя документи за имигриране за да се съберем и създадем семейство тук. При попалване на документите, искам да попьлни графата - годеник в Канада което ще и донесе 3 то4ки. Въпросите ми са:
1' Толкова сме влюбени 4е, забравихме да се снимаме заедно докато си бях у дома.Имаме само писма като доказателство.
2' Трябва ли да попалня и изпратя декларациата ''Declaration d'un membre de la parente au Quebec". Това ме притеснява да го попълня и изпратя, защото с тази декларация ме задалжават да я издържам без тя да има прво на социална помощ след 3-ят месец( аз така си мисля за декларацията). Аз работя но не за много и не за стабилна фирма и утре може да ме освободят и аз самият да остана на помощи. А ако и тя няма социална помощ сме загубени.
Молбата ми е, ако някои знае изхода от ситуациата, да ми каже как да постъпя.Нужни са и тези 3 то4ки.Предварително благодаря на вси4ки.
Запитване- Как да донеса то4ки на годеницата си коиато имигр
Запитване- Как да донеса то4ки на годеницата си коиато имигр
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
-
-
Честито
,
ама ти спонсорираш ли я или сама си кандидатства ?
Защо ще ти е тази декларация ако сама си кандидатства, а за какво са и точки ако ще я дърпаш като годеница? Не знам, да се изкажат миналите по подобен път, не знам дали има такива. Според мен си отиди още веднъж и изпипайте нещата, снимки туй-онуй и я дръпни като годеница, най-бързо ще стане. Но декларацията в този случай ще трябва да я подпишеш, къмон, ти поемаш отговорност за това момиче, ще я издържаш както се наложи ... Сега намалиха май на 3 години срока на гаранцията, моя мъж е подписвал за 10 години навремето
...

ама ти спонсорираш ли я или сама си кандидатства ?
Защо ще ти е тази декларация ако сама си кандидатства, а за какво са и точки ако ще я дърпаш като годеница? Не знам, да се изкажат миналите по подобен път, не знам дали има такива. Според мен си отиди още веднъж и изпипайте нещата, снимки туй-онуй и я дръпни като годеница, най-бързо ще стане. Но декларацията в този случай ще трябва да я подпишеш, къмон, ти поемаш отговорност за това момиче, ще я издържаш както се наложи ... Сега намалиха май на 3 години срока на гаранцията, моя мъж е подписвал за 10 години навремето

Циганите - на Сатурн !
Re: Запитване- Как да донеса то4ки на годеницата си коиато и
Като сте толкова влюбени, защо не решите въпроса кардинално - да се ожените, и след това я спонсорираш като съпруга и пак си подписваш декларацията. Точки не ви трябват.M.Sc. написа: 1' Толкова сме влюбени .
Сиренето е безплатно само в капана.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Да, единствено сватбата е решението на проблема. Само така осигуряваш тези 3 т. на съпругата за нейната кандидатура.
Не е необходимо да стартираш програмата за спонсориране, както се нарича в практиката програмата "Събиране на семейство."
Тя, съпругата, ще си продължи своята програма "Квалифициран работник", но вече с 3 т. отгоре за наличието на съпруг в Квебек.
Защото понятието "годеница" го няма в правилниците, както и "годеник", или пък "силно влюбен". Има единствено такова нещо като "съпруг" или пък "фактически съжител" с всеизвестното условие за доказване на 1-годишно фактическо съжителство. Каквото вие явно няма как да докажете засега.
Не е необходимо да стартираш програмата за спонсориране, както се нарича в практиката програмата "Събиране на семейство."
Тя, съпругата, ще си продължи своята програма "Квалифициран работник", но вече с 3 т. отгоре за наличието на съпруг в Квебек.
Защото понятието "годеница" го няма в правилниците, както и "годеник", или пък "силно влюбен". Има единствено такова нещо като "съпруг" или пък "фактически съжител" с всеизвестното условие за доказване на 1-годишно фактическо съжителство. Каквото вие явно няма как да докажете засега.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!