Най-евтини билети до София и обратно?
Най-евтини билети до София и обратно?
Който си е купил билети за лятото, бихте ли споделили цената да сравним кой и къде предлага най-изгодно!
Ще е полезно за всички които още не са се сдобили.
Ще е полезно за всички които още не са се сдобили.
наскоро се рових за един приятел из тарифите , гледам че както винаги публикуваните тарифи не се различават драстично , луфтханза около 1200 , клм и еър франс пак в тези граници .
таксите много скочиха до бг тази година , около 300 са . гледам , че клм не събират една голяма такса , което ме кара да си мисля че и цените им стават конкурентни ,
според мене вижте по агенциите кой какви договорености има , както и преди съм споменавала , има авиокомпании , които не публикуват всички тарифи а ги дават преференциално на агенции , така че цената , която ще се намери зависи от много фактори .
цената , която аз съм намерила , най ниската към този момент за луфтханза е 1500 с такси , тръгване 05 юли и връщане 21 юли .
иначе пак по същата причина , резервирах българия еър , лондон гатуик-сф-лондон за 227 кад с такси , гледам че има и нормална връзка от монреал до лондон за около 700-800 долара със еър транзат или зуум , така че ако сте склонни на риска отделни билети може да излезе около 1000 долара всичко .
таксите много скочиха до бг тази година , около 300 са . гледам , че клм не събират една голяма такса , което ме кара да си мисля че и цените им стават конкурентни ,
според мене вижте по агенциите кой какви договорености има , както и преди съм споменавала , има авиокомпании , които не публикуват всички тарифи а ги дават преференциално на агенции , така че цената , която ще се намери зависи от много фактори .
цената , която аз съм намерила , най ниската към този момент за луфтханза е 1500 с такси , тръгване 05 юли и връщане 21 юли .
иначе пак по същата причина , резервирах българия еър , лондон гатуик-сф-лондон за 227 кад с такси , гледам че има и нормална връзка от монреал до лондон за около 700-800 долара със еър транзат или зуум , така че ако сте склонни на риска отделни билети може да излезе около 1000 долара всичко .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
a ne , не съм сметнала твоя пример , не , просто имах предвид , че аз бих взела от луфтханза директно , обикновено не търся по сайтове , защото не знам докато стигна до крайната цена дали няма да платя още не нам си колко долара за service charge . не винаги е така , но съм забелязала , че има сайтове , които като стигнеш за плащане и цената леко се изменя .
успех .
успех .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
ще разводня но не мога да си замълчаJoy написа:Чакай първо да купим билетите и нямаш проблем.bibco написа:Народе,
аз пък търся накой да придружава в полет през лятото до София и обратно детето ми /10 г./. Има ли желаещи?
Предварително благодаря!Нали не е момче?
Че по моята щерка и на малките очите им стават на шеснайсе.
welcome back старша, изобщо не си се променила
пробвайте връзката през Брюксел с Air Transat и Balkan, таксите в Брюксел са по-ниски от Лондон или Париж и крайната цена е по-приемлива
-
- Обратна връзка:
Joy, момиче ми е детето и ще ти хареса и на теб - добра, внимателна и красива:) Няма да ти създава никакви проблеми. Може и да се сприятелят с твойта дъщеря, пък и да се запознаем най-после - моята жена все още се бори с процедурата си за медицинска сестра. Всеки съвет и бил би помощ.
Благодаря ти предварително!
Благодаря ти предварително!