IELTS

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

IELTS

Мнение от estoyanova »

Бихте ли споделили опита си в подготовката за IELTS.Това,което се предлага в Британски съвет е крайно недостатъчно като материали,а не съм убедена че с курс може да се подготви човек.Ще бъда благодарна за всяко споделено мнение.
boriss

Мнение от boriss »

Mislq che towa shte ti swyrshi rabota.

http://artefact.lib.ru/

Linka e ot site na Access
DM
Обратна връзка:

Мнение от DM »

Защо това, което Британският съвет предлага да не е достатъчно?? Има десетки учебници и помагала в библиотеката. Потърсете ги в каталога и ще откриете цял рафт - разбира се, понякога се налага да давате заявка. Служителите ще ви помогнат да се ориентирате. Регистрирайте се и дерзайте! Можете да откриете много информация и в руските сайтове, но струва ли си усилието да сваляте учебници в графичен формат и mp3-ки, когато ще ги откриете в библиотеката на ул. Кракра.
Все пак:
http://artefact.lib.ru/languages/index.html
http://www.exam.nm.ru/index.htm
http://www1.gday.ru/ielts
Do I contradict myself? Very well then I contradict myself. I am large, I contain multitudes.

Walt Whitman
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Не го знам кой е тоя IELTS, обаче съм сигурен, че и вие не знаете кой е Yelnats...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
precious
Обратна връзка:

м?

Мнение от precious »

Нужен ли е според вас този изпит ако си бил 2 години студент в Канада ???
:kitty: :cat:
Millena

Re: м?

Мнение от Millena »

precious написа:Нужен ли е според вас този изпит ако си бил 2 години студент в Канада ???
Мисля, че тогава няма да го искат. Моя приятелка работи в САЩ 2 години и сега са й казали, че може да не се явява тогава.
stiga_be

Мнение от stiga_be »

Za IELTS ne znam, no navremeto mi triabvaha 8 mesetsa za da se podgotvia za TOEFL, zapochvaiki pochti ot nulata. Polzvah samo materialite v Britanskia savet. Predi 7-8 godini imashe i klon na Gornobanski pat (nagore s petitsata, malko predi Kniajevo), kadeto chovek mojeshe da se vredi po-lesno za nai-novite uchebnitsi i kaseti. Nikakvi kursove i uchiteli, nishto. Edna priatelka s angliiska filologia mi proveriavashe esetata.

Viarno che uchih po 12h na den, no pak iskarah 257 i 5,5 na eseto. Drug e vaprosa, che kato se ozovah v Anglia, nishto che biah iskarala prilichni rezultati mi triabvaha 2 mesetsa za da se otpusna da govoria i tsiala godina za da se chustvam sigurna v komunikativnite si umenia.

Ne se pritesniavaite...s tezi testove nomera e po-skoro da poznavash testa i da ne se panikiosash...otkolkoto da znaesh angliiski...iskarvat se...

Uspeh!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Благодаря за изчерпателната информация на всички!Аз също имам TOEFL и до този момент от Букурещ не са поискали IELTS и за това се чудя дали въобще да се явявам...но мисля да се готвя и ако го поискат отивам и се явявам.А попитах за материалите,защото бях в Британски съвет и служителите им освен,че не ми обясниха за материалите,които са тамра искаха непременно да си закупя книжката за 33 лв със CD-то :wink: и трябваше от фирма Британика да разбера,че от тази година има вече два изпита IELTS......Единият е за Канада,другият не разбрах за какво е.Това в Британски Съвет не ми го казаха.
Благодаря на всички!
hrimi

IELTS - Academic & General Training

Мнение от hrimi »

Здравейте,
Скоро ходихме до ВС и си взехме учебници и касети. Само се регистрирах. Разбрах, че има 2 вида изпити на IELTS. Единия е General Training и е само за имиграция, а другия е Academic и служи за продължаване на образованието в университет и за професионални цели. Какво означава това? Някой знае ли какво дава едното и какво другото?
Частен детектив
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Това,което на мен ми обясниха в Британика е че A IELTS e с академична цел,т.е.обучение и там трябва да покриеш от 7 точки на горе.А G IELTS е за работа в Канада,Англия,Австралия и там трябва да покриеш от 4 точки до 7.Един и същи сертификат-2 цели.
Успех!
GoodLooking

Мнение от GoodLooking »

Zdravei estoyanova,
Mojesh li da mi dadesh niakakvi koordinati na Brittanika...za da se svurja s tiah.
Ne mojah da razbera ot postinga ti za Imigratcia v Ca kolko triabva da si vzel IELTS?Blagosdaria ti
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Здравей! 4 точки ти трябват за емиграция,работа и т.н. в КанадалТова е тел.на Британика на 5-те КьошеталНамират се точно на спирката на тролеите по посока Руски паметник Тел 58 26 03.
Успех
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

probvai s TOEFL- toi e po lesen, 237 tochki sa ti dostatuchni
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено