Кабелна телевизия

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Марин

Кабелна телевизия

Мнение от Марин »

Здравейте,моля ви,дайте ми съвет към кого да си пусна кабел-към VideoTron или Bell,или ако има и други фирми,които предлагат такива услуги.Очаквам само практични отговори,мерси предрарително
Подадени DCS-01.12.05
Обратна разписка-05.12.05
Accuse de reception-06.02.06
Интервю- 30.11.06-УСПЕШНО
DOC за Букурещ-18.12.06
Баркодове-19.04.07
Направени медицински-03.05.07
Покана за визи - 31.05.07
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

тия Кожецо имат доста добри канали и цени, само последния линк с китайците не разбрах дали е на далавера :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Аналгине, Диша и Глаубкаст са сателитна телевизия а не кабел.
Марине, аз лично смятам, че Видеотрон са най-добрите акот оператор в Монреал, въпреки, че ако си спомняте преди време официално бях ги обявил за мошеници /в по-старите ми постинги/.
Сега има доста възможности и за телевизия през интернет, ако човек няма претенции към качеството на сигнала.
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

bibco написа:Аналгине, Диша и Глаубкаст са сателитна телевизия а не кабел.
Бибко, ако беше прочел
Марин написа:Здравейте,моля ви,дайте ми съвет към кого да си пусна кабел-към VideoTron или Bell,или ако има и други фирми,които предлагат такива услуги.Очаквам само практични отговори,мерси предрарително
1.Щеше да разбереш, че човека се интересува от телевия като общо понятие :idea:
2.Като краен резултат в твоята къща влиза КАБЕЛ независимо от това дали той е от кабелната мрежа на фирмата доставчик или от сателитната антена.
3. За твое сведение от всичките по-горе изброени ТВ оператори, само Видеотрон и Кожеко имат кабелна мрежа (те са една и съща компания регистрирана под 2 различни имена)
speedy

Мнение от speedy »

Cogeco и Videotron не са една и съща фирма, освен ако не бъркаш Cogeco с Quebecor.

Проблемът със сателитните канали е че трябва да сложиш и чиния, което обикновено е проблем, ако живееш в блок.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Публикувай отговор